Hogy beszéljem meg vele?
Iskolát váltottam,most vagyok 10.-es.Van egy 9.-es lány,aki népszerű volt az előző sulijában,de szebb vagyok nála,jobban öltözködöm és ez miatt "utál" engem.
És most jön a lényeg:a bátyja most jött ide a mi sulinkba és pont az én osztályomba került.Na már most ez a fiú nagyon tetszik,azt hiszem akár szerelem is lehet beőle.Tudom,hogy tetszem neki(sokszor keresi a tekintetem és egy nagyon szép néven hív,amióta kicsit jobban megismertük egymást),de a húga biztos nem fogja annyiban hagyni és keresztbe akar majd tenni nekem.Nem igazán értem ilyen pitiáner dolog miatt miért viselkednek így egyes emberek.És most jön a kérdés:Hogy beszéljem meg vele a dolgokat?
Mit mondjak neki,hogy elfogadjon mint a bátyja barátnője?
Kérlek titeket csak az írjon,aki segíteni akar!
16/L
"azt hiszem akár szerelem is lehet beőle"
"Mit mondjak neki,hogy elfogadjon mint a bátyja barátnője? "
Most akkor mi van? Még nem vagytok szerelmesek, de már mint a bátyja barátnője jellemzed magad?
Szerintem amíg nincs konkrétan kijelentve, hogy jártok, addig felesleges ilyeneken aggódnod, hogy mit fog szólni a húga.
(Honnan tudod, hogy utál téged a húga, és hogy emiatt? Beszéltetek már valamikor?)
Már minden megoldódott azóta.
A válaszokat köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!