Szerintetek ez gáz lenne?
Figyelt kérdés
Ma hívnak, hogy a suliban ahova iratkozok milyen szakra raktak be (Nem még nincs suli itt Romániában majd 16.-ától). Arra gondoltam, hogy valamelyik nap felveszem facen Az osztályt és ha páratlan számú ember lesz benne akkor megpróbálok valakivel beszélni és mikor megtudom, hogy tényleg páratlanul leszünk megkérdezem, hogy ülne-e velem? Nem szeretnék egyedül ülni az új osztályban. Persze előtte kicsit ismerkednénk. Félreértések elkerülése végett 11.be megyek és nem lesz mindenkinek új mindenki. :)2013. szept. 3. 08:41
1/3 anonim válasza:
Nem is az, hogy gáz, hanem kicsit ragacsnak tűnnél így szerintem.
Én nem tenném, hanem kivárnám az első pár napot, igyekeznék kedvesnek lenni mindenkivel, és ha van, aki élőben szimpatikus, akkor annál próbálkoznék ezzel.
Feltételezem amúgy, hogy év közben is lehet bármikor padtársat cserélni.
2/3 Salx Narval válasza:
Én magammal szemben érezném gáznak ezt a dolgot. Ráérsz helyezkedni, ha már ott vagy és kicsit megismertétek egymást, na meg a tanárok is belekavarhatnak a tervedbe.
3/3 anonim válasza:
Ezt ne!!!
Nagyon gáz, barátkozz össze facen emberekkel, és akkor valamelyikükkel úgyis egymás mellé ültök, vagy miután már összebarátkoztatok spontánul kérdezz rá, hogy egymás mellé ülünk-e.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!