Emberek! Milyen volt az első iskola nap? Nekem nagyon rossz :' (
Jolvan már :DD
Kérdezô:ne izgulj,utolsó éved,ráadásul idén lesz egy csomó szünet :)
Szörnyen! Az egész osztályból egy barátnőm van. Egész nap SZINTE senkihez se szóltam csak hozzá..A többi barátnőm az évfolyamtársaim egész nap kerestem, de mire megtaláltam őket mindig akkor csöngettek be. Ezen kívül az okos osztálytársaim egy talált klumpát beraktak a csap alá majd a képembe (nem, nem azért mert utálnak..mással is ezt csinálják,egyszerűen csak visszamaradottak) nyomták meg a frissen mosott hajamba. Osztálytársam 5 cm-es magassarkúba megpróbált kibuktatni. Ezen kívül az egyik évfolyamtársam (akivel jóba vagyok) öhm valahogy hívott..mindegy hogy (az egyik tanárt szokták úgy) de most engem és sehogy sem tudok rájönni miért (egy sztár nevén) ugyanis nagyon nem hasonlítok rá és még az öltözékem se volt olyan de mivel vele együtt röhögtek rajta vagy 4-en ezért valami biztos nagyon vicces volt. Én pedig gáznak érzem magam. Ezen kívül még a kajám is elfogyott és éheztem 7 órán keresztül. De semmi..:DDDDDDDDDDD
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!