Hogyan viselkedjek, hogy ne legyen megint ugyanaz mint eddig?
Értem :).Köszi a biztatást.
Ez már csak azért is nehéz mert ugye nem voltam gólyatáborban (nem szívesen részletezem miért) így nem ismerek senkit, és rajta kívül mindenki ismer valakit.Ma már pár sráccal váltottunk pár szót de semmi extra
Szia!
Először is légy tisztában a jó tulajdonságaiddal, hogy miért is lennél te jó haver, barát. Ülj le, és írd is le, ami eszedbe jut. Szóval legyenek jó érzéseid magad iránt. A visszahúzódás az csak egy tulajdonságod a sok közül.
Ha érdeklődsz valami iránt, ne habozz szakkörre jelentkezni. Ha segíteni kell valahol, önként jelentkezz. pl padokat pakolni
Olvass reggelenként/lefekvés előtt önfejlesztő könyveket, az ott olvasott és neked tetsző ötleteket próbáld is ki. pl: Dale Carnegie - Sikerkalauz 1. (Hogyan szerezzünk barátokat és hogyan bánjunk az emberekkel?)
Légy kedves a nagymenőkkel és azokkal is, akik a "periférián" vannak.
Sok sikert neked a gimiben!;)
(most látom, hogy egy éves a kérdés....sikerült beilleszkedni?)
Köszi a választ! Jobb később mint soha ;)
Szerencsére sikerült beilleszkedni.Mindenkivel jóban vagyok, és van egy 5 fős baráti társaságunk, akikkel mindenhova együtt megyünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!