Ez nagyon gaz? Tobbi lent
Figyelt kérdés
Vegzos vagyok 1 tantargybol meghuztak a potvizsga sem sikerult :( evet kell ismetelnem (soha semmibol nem buktam meg) meg mivan ha valaki cinkel majd az osztalyban??? :s2013. aug. 28. 20:40
1/5 anonim válasza:
Biztos lesznek olyanok akik piszkálni fognak. Annyit tudsz csak tenni, hogy nem foglalkozol vele. Próbálj meg nem konfliktusba keveredni a többiekkel, mert olyan esetben biztos felhozzák, hogy buktál. Tegyél meg mindent, hogy ebben az évben jók legyenek a jegyeid, és később tudsz azzal érvelni, hogy már kijavítottad a jegyeidet.
2/5 anonim válasza:
Tavaly én is megbuktam matekból, de átmentem, idén már érettségiztem. Szerintem am nem fognak piszkálni miatta.
3/5 A kérdező kommentje:
Koszi A valaszt!! A tobbi jegyem pedig jo volt deha beszol vki verjem szaajba? Sose voltam konfliktusba senkivel mindig velem kotekedtek
2013. aug. 28. 20:51
4/5 anonim válasza:
Ne verd szájba, hanem inkább tanulj.
Középsuliban megbukni (plusz pótvizsgán is) már igazi művészet.
5/5 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy ne bánts senkit, de ne is hagyd annyiban a dolgot. Aki beszól annak mondj rá valami frappánsat. Ne lássák rajtad, hogy ez a bukás bánt téged, mert ha észreveszik a gyengeséget akkor rád fognak szállni. De ne is vedd félvállról a dolgot, tehát ne az jöjjön le a többieknek rólad, hogy büszke vagy a bukásodra. Tehát maradj meg az arany középúton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!