Szerintetek most mit tegyek? Tobbi lent!
Figyelt kérdés
volt egy barátnőm és nagyon szoros kapcsolat volt köztünk minden pénteken nálunk aludt mindent megbeszéltünk szinte olyanok voltunk mint a jó testvérek!szóval egyik naprol a másikra a régi "BFF"-je (én nem szeretem a megnevezéseket)
ujra a legjobb barátja akar lenni és hirtelen a barátnőm is!!!nagyon szomorú vagyok és légyszi mongyatok valamit mert nagyon el vagyok keseredve (csak értelmes válaszokat várok)lőre is kössz
2013. máj. 5. 17:51
1/4 anonim válasza:
Ez egy nagy dilemma. Ülj le a barátnőddel és beszéld meg vele a dolgokat őszintén. Ha neki a másik lány fontosabb, akkor a másik lánnyal lesz, de ne keseredj el, biztosan fogsz találni másik legjobb barátnőt!! Azért remélem, hogy újra boldog leszel.
2/4 kirus16 válasza:
Szerintem is,az a legésszerűbb ha leülsz vele megbeszélni a dolgokat. ;))
3/4 anonim válasza:
Mondd el neki mit érzel! Ha ténleg ilyen jo baratnok vagytok megfogja erteni:)
4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat már megoldódott !! igaz nem úgy ahogy vártam mert megalázzott és otthagyot de már megoldódott
2013. jún. 27. 12:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!