Ti milyen durva dolgokat szoktatok csinálni suliba?
Hat a te bajod ocsi. de az a baj, hogy a rendes gyerekek, akik szakmat tanulnanak, azokat az ilyen semmirekello nepseg vagy elcsabitja, es drogosnak 'neveli', vagy agyonuti.
A tanaroknak meg szerintem mar van abban a szuper iskolaban tapasztalata, ahova te jarsz. Biztos vagyok abban, hogy a sulitokban 96%-ban ilyenek vannak. A hozzad es barataidhoz hasonloakra en sem pazarolnam az idom.
Es a szuleid mit szolnak ehhez az egeszhez? Lehet, hogy azokat, akiknek rendes, kemenyen dolgozo szulei vannak, neezsegei az eletben - na, oket nem kellene bevonni, csakmert ti elba*zott kolkok vagytok.
Ha "erettsegi" utan nem akarsz ongyi lenni, akkor nagyon is foglalkoztasson csak a jovod.
#10es válaszoló vagyok..
akkor te általános iskolás vagy. remélem olyan középiskolába kerülsz ahol majd jól szétfognak osztálytársaid alázni és kedved se lesz az élethez, mert ezt érdemelnéd
ezzel ha azt hiszed hogy felnőttnek gondolod magad tévedsz. Gondolsz te rá arra ha valakit bántasz legyen az tanár, diák az neki hogy esik?
az már belese fér a fejembe hogy általános iskolásan cigiztek az osztályba. Már rég kikellet volna rúgni titeket akik ezeket csinálják.
Nana, kedves #4-5! Nem azt írtam, hogy mindenki, aki valamire való iskolába jár, az csak okoskodó sznob lehet, hanem azt, hogy a legidegesítőbb elkényeztetett sznobok mind "elit" iskolába járnak. Hétvégente meg a legaljasabbul rúgnak be az összes tinifos közül. Ha már felhoztad, hogy te márpedig országos hírű iskolába jársz, gondoltam megemlítem.
Én egy "kétes hírű" vidéki középiskolába jártam, ahonnan a kétes hírnév keltői, a semmirekellők, kilencedikben kibuknak, az igazán elhivatottak pedig jó egyetemeken, főiskolákon tanulnak tovább, és országosan elismert szakemberek is kerülnek ki közülük. Ez tendencia.
Hogy a kérdésre is válaszoljak (habár a kérdezőt, arra sem méltatom, hogy neki címezzem):
Mi CO-val sütöttünk virslit, békával rodeóztunk az udvaron, tizenöten ültünk a Volvóban, hogy leteszteljük a felfüggesztést, volt, aki meghekkelte az iskola honlapját, hogy a www.f***om.hu legyen a címe, de olyanok is akadtak, akik flexszel kardoztak, amíg az egyik kis híján le nem vágta a másiknak a karját... Ahh, a régi szép idők... Mikor a folyosón található fotelokkal csúszkáltunk le a lépcsőn, és az oszlopokhoz kötöztük egymást, míg az elektrósok az egész kerületben lekapcsolták a villanypóznákat... :D A gólyák már menekültek kifele az udvarra, ha a folyosó végén megláttak közeledni minket... Sosem felejtem el! :D
Ezek többségéért persze igazgatóit és hasonló nyalánkságokat kaptunk jutalmul, de egy percig sem jutott volna eszünkbe nekimenni emiatt a tanároknak! A hülyegyerek beírást kap - ez az élet rendje. Jobb helyeken.
Ez az a kérdés amire szerintem nem is vársz választ, csak rajoskodni akarsz hogy elmondod, te meg a barátaid miket csináltatok...
Amúgy szégyellhetitek magatokat.
15-ös: Most sincs kedvem az élethez az egész osztállyal együtt, épp ezért szórakozunk valahogy, ha már máshogy nem lehet.
Nem gondolom magam felnőttnek, ki mondta ezt? Mert én nem mondtam ilyet és amikor a tanár bánt egy gyereket akkor az a gyereknek, hogy esik?
Amúgy minden suliba cigiznek az osztályba, udvaron, buszmegállóba, nem csak a mi sulinkba (na de ez nem lesz mentség) úgy, hogy követjük a divatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!