Félek a kiközösítéstől. Mit tegyek?
Szóval most leszek elsős gimibe, de 2éve egy BMX baleset miatt a gerincem megsérült.Volt 2 műtét és gyógytornára kell járnom.Az eddigi osztálytársaim nem közösítettek ki miatta,ugyanúgy haverok voltak de az újak (akik közül még senkit nem ismerek)nem tudom milyenek lesznek.Félek hogy kiközösítenek, gúnyolnak, kötekednek azért mert járnom kell gyógytornára és hogy a gerincem nem okés :/ Hogyan növelhetném az önbizalmam?Azt mondják hogy a stílusom miatt nem fognak figyelni a gerincproblémára (ami lehet igaz mert kicsit egyedi stílusom van..:D),de akkor is parázok egy kicsit
15/f
Amitől félsz, azt bevonzod. Ne arra gondolj, hogy mit NEM szeretnél, hanem arra, hogy mit szeretnél. Az agy nem ismeri a nem szót. Gondolj arra, hogy szeretni fognak, jól kijössz majd mindenkivel, új emberek, új élmények, új tapasztalatok :)
Senki nem fog emiatt kiközösíteni. Főleg ha egyedi stílusod van ;) nyugalom
Megpróbálok jóra gondolni, de nehezen megy.:D
Én nem fogok senkit kiközösíteni az biztos, és megjátszani se fogom magam.Az nem az én műfajom
Persze, hogy nem mindig megy. Könnyű lenne, ha egyszerűen menne :D
Nem elég fejben eldönteni, hogy mit gondolsz, el is kell hinni. És az még nehezebb. Mert amiben hiszel, az teljesül!
de látszik hogy nem egészséges a gerinced? Azt meg hogy gyógytesire kell járnod nem muszáj megosztanod velük ;) És ha meg is mondod, nem lesz semmi baj! :)
Én is most megyek 9-be de én nem félek. Elhiszem hogy jó lesz és kész.
És tudod mit? Tényleg jó lesz. :))És neked is ezt kívánom!
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!