Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A középiskolába tényleg ilyen...

A középiskolába tényleg ilyen gáz lesz az avatás?

Figyelt kérdés

Elvileg itt úgy van hogy cumit kell a szádba venni, a suliban ugy kell szaladgálni és ha egy felsős azt mondja cumi akkor be kell kapni a cumit.Ez szerintem kicsit gáz lenne, pláne hogy egyedül járnék haza.Ha nem teszem meg akkor mit csinálhatnak velem?Nem nagyon szeretem az ilyen marhaságokat.Egyből mikor ezt meghallottam én úgy reagáltam, hogy csak hozzanak elém egy cumit torkukon lenyomom az biztos.Fogorvostól is úgy jöttem ki egyszer hogy a fogorvos fogta a gyomrát, a kezem lábam pedig levolt szíjazva..:D Nem vagyok agresszív csak nem szeretem ha megaláznak.

Mit tehetnek ha ezt nem csinálom meg?

2013. júl. 27. 14:43
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nem volt netem.Valamit kihagytam amitől a legjobban félek.Gerincfűzőm van amit suliba is kellesz hordani és emiatt félek a legjobban, hogy engem különösen szivatni fognak
2013. aug. 1. 10:10
 12/17 anonim válasza:

1: Hova mész? (attól függ mi lesz)

2: Nálunk csak gólyatáborban volt szivatás

2013. aug. 2. 16:57
 13/17 anonim válasza:
Én szintén olyan ember vagyok, aki utálja az ilyen poénokat. Engem az avatók sem mertek kifesteni, annyira csúnyán néztem rájuk. A hülye ecetes gumicukraikat sem ettem meg, és mivel tömegiszonyos vagyok, még az avatáskor kellemetlenül hisztis is voltam. Ez van. Nem margóztam füzetet, meg lettem fenyegetve, ami már nem szórakozás skacok, ezért komoly pofával viszonoztam. Figyu, nem kell félni, nem tehetnek veled olyat, amit nem akarsz. ha mégis megpróbálkoznának, vagy egész éves szopatással fenyegetnének, használd a kreativitásod, vagy rögtönözz, csak soha ne csináld meg azt amit nem akarsz. Mindenből ki lehet bújni. Ami meg a fűzőt illeti, lehet menőis, attól függ, milyen van. Én is hordok fűzőt, de én stílusomhoz híven, bár gerincproblénák nekem is vannak.
2013. aug. 4. 22:59
 14/17 A kérdező kommentje:
Fekete a kedvencem és a fűzőm is olyan lesz.Meg végülis a stílusom kevésbé feltűnővé teszi vagy hogy mondjam..:D
2013. aug. 5. 10:17
 15/17 anonim ***** válasza:
sztem ne hagyd ki mert jó szórakozás, meg aztán minálunk a végénminden osztály kapott tortát
2013. aug. 5. 11:04
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekünk is volt, nekem nővérem barátnői akartak szivatni, de vicces volt, meg nővérem amúgy sem hagyta nagyon ( :) ) de tök vicces volt, fogd fel poénként, már 11be megyek, és tavaly mi is szivattunk gólyákat, de nem megaláztatni akartuk őket, azt a tanárok meg senki sme hagyná, nálunk is van midnig cumi meg csempeszámolás meg ennél durvább dolgok is mégsem haltunk bele poén volt:)
2013. aug. 5. 18:35
 17/17 anonim ***** válasza:

csempeszámolásnál durvább a pénzérmével körbeszámolni az iskolát :d (vagyis 1db akárhány forintos érmével, hogy hányszor érné körbe a sulit, csak hát időigényes, meg kis suliknál érdemes eljátszani) nálunk nem engedélyzték ezt.. :D

de am vannak durvák is, meg jók is.. tanárok azért figyelnek arra hogy ne legyen olyan vérig alázó

a kilencedikesek is eggyütt nevetnek a többiekkel

2013. aug. 5. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!