A középiskolába tényleg ilyen gáz lesz az avatás?
Elvileg itt úgy van hogy cumit kell a szádba venni, a suliban ugy kell szaladgálni és ha egy felsős azt mondja cumi akkor be kell kapni a cumit.Ez szerintem kicsit gáz lenne, pláne hogy egyedül járnék haza.Ha nem teszem meg akkor mit csinálhatnak velem?Nem nagyon szeretem az ilyen marhaságokat.Egyből mikor ezt meghallottam én úgy reagáltam, hogy csak hozzanak elém egy cumit torkukon lenyomom az biztos.Fogorvostól is úgy jöttem ki egyszer hogy a fogorvos fogta a gyomrát, a kezem lábam pedig levolt szíjazva..:D Nem vagyok agresszív csak nem szeretem ha megaláznak.
Mit tehetnek ha ezt nem csinálom meg?
Nehogy már egy cumi fájjon... Minket csak vizipisztollyal spricceltek le, meg rúzzsal mindenféle szöveget írtak ránk, főként ilyen "I love 12. x."
Ez nem a megalázásról szól, hanem arról, hogy tudd, hol a helyed. Rádférne egy kis csempeszámolás...
Szegény fogorvos.
Neked tényleg az lenne akkor a legjobb, ha nem mész el. Bár akkor azért fognap piszkálni, hogy "miért nem voltál??".
Bírd ki légyszíves, tök jó szórakozás, csak vannak olyanok, akik nem értik a poént. Nem gonoszságból csinálják a dolgokat.
Nálunk olyan volt, hogy lufit kellett borotválni, meg újságpapíron táncolni(minden perc után félbehajtani a lapot). :)
Nem azért rúgtam le a fogorvost, mert rosszat akart,hanem azért mert érzéstelenítő nélkül gyökérkezelt, és kicsit fájdalmas volt....
Valamiért belém van rögzülve, hogy ha valaki megaláz azt nem tudom annyiban hagyni.Hiába próbálom nem megy
én most megyek 10.-be,szval nekem tavaly volt az avatás:)
minket az egy évvel idősebbek tehát az akkori 10.-esek szivattak:) a hátunkra volt írvah ogy 'i ♥ 10' .. nekünk is volt cumi + neonzöld ruha + térdzokni + nagymama szandál.. szerintem vicces volt:)) a szivatás annyiból állt hogy ha jött egy 10.-es akkor letérdeltünk előtte és elmondtunk egy hódoló szöveget:) meg voltak akiknek térden kellett végig menni a folyosón.. vagy seggen csúszni a lépcsőn. :DDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!