Valahogy rálehet venni egy osztálytársat h elmenjen a suliból?
igen xD
de ő lefogatta másokkal őket xDxD
Az agyatlanság tetőfoka. Ideje megtanulnotok a toleranciát és az együttélést más emberekkel.
Nyafogsz olyan dolgok miatt, amiket más korodbeliek észre sem vesznek. Bolhából elefántot csinálsz. És persze úgy állítod be, hogy "mindenki utálja" Ki az a mindenki? Te és jómagad? Épp ma írt ide egy hülyegyerek hasonló okosságot és kiderült, hogy csak ő utálja azt a bizonyos arcot és a többiek egész jó fejnek tartják.
az osztály jómagamnak számít?
Bolhából elefántot ... erről őt kéne kérdezni mikor majdnem azért kaptam osztályfőnökit mert azt mondta h úgy megvertem TOLLASÜTŐVEL h agyrászkódása van 5 perc múlva pedig ott röhög a másik emberkével akinek az a szokása h nyalja valaki hátsóját h abban a pillanatban ki is beszéli ( saját tapasztalat : engem általában öleleget és azt mondogatja h: XY én úgy szeretlek téged! ._. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!