Mit csinaljunk ha egy csaj azzal menozik, hogy neki mar megjott?
Nálunk olyan csaj is van,hogy a fiúknak avval menőzik,hogy:Jaj,hogy fáj a hasam!
Én vártam,de mindent megadnék,ha még nem ,,jött volna meg,,.
Élvezd ki,amíg lehet!
" Kedves utolsó ! Mond már meg ,hogy az elhízást hogy következtetted ki ebből ,hogy kinek mikor jön meg... ?!"
Puszta megfigyelés. Nyilván semmiféle szabályt nem állapítottam meg ezzel. De tényleg emlékszem az évfolyamunkból (4 osztály) azokra a lányokra, akiknek nagyon hamar megjött. (Ők is eléggé büszkék voltak rá, nem nagyon maradt titokban.)
Na velük manapság is összefutok néha, így tudom hogy néznek ki. Hát egytől-egyik akkora darabok.
Mondjuk a többségük már akkor is ducibb volt az átlagnál. De nem mind. Volt 1-2 csaj a hamar menstruálók közül, aki inkább ponthogy nagyon csinos, nőies volt (magas, vékony lábak, nagy mellek) 11-13 évesen már. Már ők is úgy elhíztak...
Lehet nem általános jelenség, de a környezetemben mégis ez figyelhető meg.
És később is, ha valakivel beszéltük, hogy hány éves korában jött meg... No a felnőttként ducikról mindig kiderül, hogy hamar jött meg nekik.
Úgyhogy valami lehet a dologban, mégha vannak is kivételek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!