Engem miért bántanak?
Is-is, amúgy meg fogyj le és sportolj!
Az egészségednek se tesz jót a túlsúly!
Az emberek többsége basztatja a másikat, ez a szomorú tény. Keresd a kevés normális, rendes embert. A másik ducihoz érdekük fűződik, ezért nem basztatják. Nem akarj mindenáron megfelelni nekik, azért se, hogy ne zaklassanak téged. Inkább védd meg magad - tekintélyeddel, korrektségeddel példát mutatva. Nem kell lenézni se őket, de aki basztat, avval kell a 3 lépés táv, mert nem érdemel többet. És a többség nem érdemel többet. És nem csak erről van szó, hanem a méltóságodról. Te csak legyél korrekt, de ne nyalizz nekik, ne akarj megfelelni nekik. Ha bántanak, röhögj, vagy ne figyelj oda. Tudom, ez nem megy mindig. Ilyenkor helyzet adja, pl egy jól eltalált beszólást elereszthetsz, csak vigyázz, ne akkor tedd, amikor épp ezt akarják kiprovokálni belőled. Egyszóval legtöbb esetben maradj csendes.
Aki olyan sötét, hogy azt hiszi, a csendes ember tuti beképzeltségből csendes, arra szarni se kell, ne foglalkozz velük különösebben.
Hozzáteszem: én meg mindig is vézna voltam, képtelen vagyok hízni, pedig jó evő vagyok. Na bumm.
Ettől függetlenül igaza van annak, aki írta, az egészségednek is jót tenne a fogyás - de ez már más tészta, stílszerűen mondva.
Fogyókúrázz kicsit. Ne koplalj, csak járj sportolni meg egészséges étel..
beszélj azzal a duci lánnyal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!