Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Fiam mellett hogyan álljak ki?

Fiam mellett hogyan álljak ki?

Figyelt kérdés
Középiskolás fiam megbukott matekból. Az éves jegyei sorban így néznek ki: 2 2 1 1 1 1 1 1 1 2 2 5 1 1 1 2 2 5 3 3 3 Van, amelyik jegy duplán számít, mert vizsgajegy. Átlaga így 1,91 lett év végére, ezzel zárták le egyesre. Tudom, hogy a tanár eldöntheti, hogy kerekít, és nem is próbálom vitatni az év végi jegyet, mert nincs értelme. De a gyerkőc az utóbbi időben nagyon igyekezett, plusz feladatokat vállalt az elmúlt 1-2 hónapban, órán jelentkezett, aktív volt, korrepetálásra mindig ment, volt úgy, hogy csak ő volt ott az egész osztályból, magántanárhoz is járt. Tényleg az elmúlt pár hónapban az életét a matek tette ki, nem ment sehová suli után, sőt hét végeken sem, mer gyakorolt. Nagyon nem megy neki a matek, ez tény, de tényleg nagyon igyekezett. Emiatt úgy érzem, a tanár szigora szívtelen hozzáállást mutat, mert így akkor hiába gürcölt annyit, és így teljesen el fog menni a kedve majd a küzdéstől, és fel fogja adni majd, mert hogy úgysincs értelme. Ezért gondoltam, írok a tanárnak egy pár sort, nem vádaskodót vagy támadót, csak hogy kiadjam magamból, és érezhessem, hogy tettem valamit. Szerintetek igazam van? Ha igen, akkor ti miket írnátok, ami elgondolkodtató lenne a számára? Köszönöm, aki segít!
2013. jún. 6. 14:17
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy így alakult, mindamellett látni kell, hogy a tanárnak nem az igyekezetet dolga osztályozni, hanem a tudást.
2013. jún. 18. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!