Fiam mellett hogyan álljak ki?
Úristen, azért az durva, hogy 2 egész alatt nem adja meg kettest. Nálunk a legszigorúbb matektanárunk 1,65 alatt adott karót, 65 vagy nagyobb értéknél már megadta a kettest.
Undorító, amit megenged magának egy-két tanár. Lehet, hogy jó dolog kicseszni a gyerekekkel, mert otthon nem kapja meg a férjétől, amit azt illik, és kiéli magát, de ez gusztustalan. Ráadásul az igazgatónő barátnője. A legrosszabb kombó! Feltétlenül beszélj ezzel a nőszeméllyel, mondd el ezeket, hogy az utóbbi pár hónapban a gyerek mindennapját a matek tette ki, aktív is volt órán, küzdött azért a kettesért. Szerintem mindketten menjetek el hozzá a férjeddel, lehet hogy lekoptatná a férjed, ha túl nyuszinak tartaná, te legalább szaván fognád vagy akármi.
Majd írd meg, hogy mi volt, erre kíváncsi vagyok nagyon! Sok sikert!
Szerintem meg nem a tanárral, hanem a fiaddal kellene foglalkoznod.
Azzal, hogy ennyitől ne törjön össze.
Időben kellett volna felébrednie. Tanuljon a hibájából! A való életben se elég, ha csak az utolsó időben "dobja be magát".
Tegyük fel, dolgozik egy munkahelyen. Folyton lóg, elkésik, a rábízott feladatokat nem végzi el időben. Természetesen a főnökeinek ez nem tetszik, de nem küldik el, mert határozott szerződése van és túl sokba kerülne felmondani neki (hisz ilyenkor a hátralévő időt is ki kell fizetni, hiába nem dolgozik).
Így viselkedik 10 hónapig, majd 2-re összekapja magát. Szerinted meghosszabbítanák a szerződését? 10 hónapnyi veszteség és 2 hónapnyi normál munka után? Nem.
Majd átmegy pótvizsgán. Ha ennyit tanult, akkor akár a 2-esnél is jobb jeggyel zárhat.
13-as, köszönöm, hogy írtál! Igazad van, hasonlóképpen gondolkodunk! A különbséget abban látom, hogy itt kamasz gyerekekről van szó, és nem okoztak senkinek veszteséget, legfeljebb saját maguknak. Meg hát ők még a felnőttektől vesznek példát, ez esetben emberségből a tanárnőtől jót nem sajnos, ez zavar engem. De abban igazad van, hogy meg kell tanulniuk, hogy sajnos ilyen a világ:(
Járattuk egyébként magántanárhoz, ami anyagilag elég megterhelő volt a családnak. Ennek is köszönhető, hogy sikerült javítania az utóbbi 2 hónapban. A tanár szívtelensége persze megleckézteti a fiam biztosan, ami esetleg szükséges is, de mivel így egész nyáron kell járnia magántanárhoz, így anyagilag a családot is hazavágja, mert ez havi 24 ezer ft költséget jelent, és van másik gyermekem is, aki nem tehet erről az egészről. A fiam az utóbbi hónapokban nagyon sokat stresszelt és dolgozott, tényleg, egy kiváló tanulótól is dicséretes lenne ez az igyekezet, tehát szerintem további leckéztetés csak ront rajta, vagyis ha legközelebb ilyen helyzetbe kerül, akkor nem fog küzdeni, hanem feladja egyből ez után a tapasztalás után. A tanár meg sajnos úgy tanít, hogy ledarálja az anyagot, és nem foglalkozik vele, ha valaki nem érti. Egyébként 14 gyerekből 11-et megbuktatott.
Megígértem, hogy írok, mi lett a dolog vége.
Megtudtuk, hogy a többi 4 csoport matektanára már 1,75 felett a gyerekeket átengedte. 5 matekcsoport van ugyanis az osztályon belül.
Férjem bement az iskolába, beszélt az igazgatónővel és a matektanárral is. Nem ért el semmit, az igazgatónő nem szól ebbe bele, azt mondta, a matektanár pedig ennek az eljárásnak a híve, és kész. Tehát nyáron készülhetünk a pótvizsgára:(
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást!
Sajnálom, hogy így történt!
Nagyon köszönöm, hogy megírtad, mi lett a vége.
Nem akarunk emiatt iskolát váltani, hiszen az nem biztosított, hogy a másik suliban nem futna bele egy ilyen tanárba. Csoportváltást mindenképp kérni fogunk, nem engedem, hogy matekból ez a tanár tanítsa a továbbiakban.
Külön-tanárhoz most a nyári időszakban heti 3X1 órát fog járni a fiam, és óránként 2 ezer forintot kell fizetni. 4 héttel számolva ez 24 ezer, ezért írtam ennyit. Hivatásos matek tanár az illető, javított is a gyerkőc, mióta hozzá jár. Sajnos csak nemrég találtunk rá, első félévben egy másik tanárhoz járt, de az nem ért sokat:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!