Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Tényleg ennyire gáz, ha...

Tényleg ennyire gáz, ha valaki verekszik?

Figyelt kérdés

8. osztályos vagyok. A legjobb barátnőmbe(aki az osztálytársam is) "szerelmes" egy srác, amit elég betegesen mutat ki. Sokszor beszólogat neki, fogdossa stb.. Hétfőn első óra után mentünk ki az osztályból, a srác odament a barátnőmhöz, szabályosan szembe állt vele, megfogta a melleit és elkezdte becézni. A barátnőm félreállt, mire a srác megint megfogta, megszorította a kezét és azt kérdezte tőle, hogy "na mi van cicám, nem kellek?". Láttam, hogy nem engedi a barátnőmet, ő nem igen mer ellenkezni ezért lekevertem a srácnak egy pofont. Erre ő visszapofozott, én tökön rúgtam, letérdelt és elkezdett imádkozni. Az imádságba belefoglalta anyámat is és nem túl szép szavakkal illette meg és még gyomron rúgtam.

Igaz, hogy hamar elborul az agyam, de szerintem teljesen jogos volt.

Azóta mindenki piszkál ezzel. Tegnap osztályfőnökin az öffő azt mondta, hogy "nem tűröm az ilyen viselkedést az osztályba. Szánalmas, hogy valaki verekedésig süllyed." Ma pedig az autómatához mentem inni, állt előttem két lány, megláttak, erre az egyik azt mondta a másiknak, hogy "gyere menjünk, mert még minket is megver".

Tényleg ekkora bűn volt valakit picit helybenhagyni, mert mocskosul viselkedett?

Más ha verekszik, kap egy kis szidást és ő a "nagymenő" mert valakit megvert.

Most ez mi?

2013. máj. 29. 18:15
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Nem magyarázom el az offőnek, mert ha igazam van, ne kelljen már magyarázkodnom..:D Most elítél, majd talán megbékél. Szólt a szüleimnek, ők nekem adtak igazat, apám még meg is dicsért:D Szóval ha rosszul esik, ha nem, elviselem, mert tudom, hogy igazam volt.:)

2013. máj. 30. 19:03
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Én helyben agyonvertem volna a taplót, de nem rúgtam volna tökön.
2013. máj. 30. 21:34
 13/13 anonim válasza:
44%

Ilyen dologért nagyon nem volt jogos amit tettél. Igaza van a tanárnak.

Én a fiú helyében amit tettél azért cserébe addig vertelek volna téged, amíg elájulsz.

2013. dec. 12. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!