Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit gondoltok arról a srácról,...

Mit gondoltok arról a srácról, aki Porsche Cayanne-val jár egyetemre?

Figyelt kérdés
2013. máj. 23. 23:06
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
Minél menőbb kocsival jár valaki, annál kisebb a farka. Ez kompenzáció.
2013. máj. 31. 08:36
 22/24 anonim ***** válasza:

"Minél menőbb kocsival jár valaki, annál kisebb a farka. Ez kompenzáció."

Aki meg ilyen ily magabiztosan kinyilatkoztat, az meg az IQ hiányát kompenzálja, bocs.

Szerintem akkora ökörség ez tulokmagyar mentalitás, hogy azért ne legyen olyan autóm, ami tetszik, mert biztos megszól érte valami frusztrált gyökér.

2013. máj. 31. 08:42
 23/24 anonim ***** válasza:

# 21:

És minél csóróbb valaki, annál több lehetőséget ragad meg, hogy a nála sikeresebbeket szidhassa.

2013. máj. 31. 09:11
 24/24 anonim válasza:
Franciaorszaban elek, 2 honapja vettem egy Porschet Nizzaban. Mikor leparkoltam a munkahelyemhez kozel, veletlenul a francia fonokom melle parkoltam. Ekkor meg nem tudtam, hogy a mellettem parkolo BMW az ove. Meglatott, ahogy szalok ki az az autobol. A francia fonokom is le volt sokkolva, az autom miatt. Ha a francia, akinek 5 etterme van a Rivieran, igy reagal, hogy merjek a kocsimmal Magyarba hazamanni???
2013. okt. 15. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!