Mit gondoltok arról a srácról, aki Porsche Cayanne-val jár egyetemre?
Először is tisztázzuk le a nevét.
CAYENNE (nem cayanne)
Aztán: az 5-ös azt írta, hogy "Most komolyan, egy porsche-val kell járni egyetemre 3 órára..?"
Visszakérdezek: vegyen a Cayenne mellé egy prolibb kocsit, csak, hogy ne szólják meg őt a frusztrált irigyek?
Amúgy ez ANNYIRA JELLEGZETES MAGYAR OSTOBASÁG BETEGSÉG!!! Egy barátom kint élt Angliában és teherautó sofőrként dolgozott. És tudjátok mivel járt be dolgozni a munkahelyére? Porsche 911-es sportautóval. És tudjátok hányan foglalkoztak ezzel? 0 nulla, zéró.
Amúgy meg ha az van a srácnak, tényleg miért ne használhatná?
Én is Porschés vagyok. Sorban a negyedik autóm van a márkából. Én is jártam pl esti felnőttképzésre 911 Carrera-val, eleinte furcsállották, de aztán megszokták, engem nem csesztetett senki, egy-két tanári(!) pikírt beszólás kivételével :D
Úgyhogy a Cayenne-es kollégához nem szólok semmit, az van neki, használja egészséggel. (ha alkatrész kell hozzá, írhat privit :)))
Én inkább ahhoz szólok, hogy mekkora egy tulokgyökér országban lakunk, ahol ez téma, hogy ki milyen kocsival jár.
14-es vagyok. A tulokgyökér témához annyit még, hogy nekem is "meg lett tiltva", hogy a párom elé menjek a munkahelyéhez.
Ott is egy rakat beszűkült irigykedő, "mi van a másiknak" ember dolgozik és a párom fél, hogy emiatt kiközösítenék.
Ne erre varrjatok gombot...
Szerintem semmi gáz nincs ebben...(lövésem sem volt erről az autóról, rágugliztam, és sztem nem egy feltűnő járgány, mint mondjuk egy lamorghini...) Miért ne járhatna ilyen autóval, ha neki egyszer ilyen van? Vagy csak amiatt járjon tömegközlekedéssel, hogy nehogy emiatt lefikázzák és hasonlók? Ha nekem lenne autóm (tök mindegy milyen) én is azzal járnék mindennap az egyetemre (persze ha lenne annyi pénzem hogy bírjam a benzin költséget, napi 2x60 km) :)
A lényegnek lényege, senkinek semmi köze hozzá hogy mivel jár iskolába és pont :)
L23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!