Elegem van az osztálytársamból! Sztetek mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam aki mindenbe beleköt. (belém meg a legjobb barátnőjébe). Nekem már nagyon elegem van belőle. Egyszer a házimból két feladat nem volt kész, gyors megcsináltam, senki nem vett észre.Utána még témazáró előtt. (csütörtökön volt a témazáró) megkérdeztem az egyik osztálytársamat, hogy kérdez-e a feladatokból. Erre odajön és már kezdi a beleszólást: Nem volt kész! valld be! Pedig neki még többször sem volt kész a leckéje, és mégis megígértem neki hogy nem köpöm be. Bezzeg ő! Hálistennek nem volt még olyan óránk, az mindig csütörtökön van. De már tiszta ideg vagyok miatta! Még a fába is beleköt. És okostojásnak nevez ez is nagyon zavar, mert nem vagyok stréber, egyáltalán. Ha lehet ne úgy válaszoljatok hogy "lusta vagy", nem vagy képes tanulni...stb2012. okt. 24. 14:32
11/19 A kérdező kommentje:
9-10! én is lány vagyok ő is. különben 1000000000000000000000000 százalék hogy azt akarja hogy nekem is legyen karóm, mert jobb vagyok nála.
2012. okt. 24. 15:03
12/19 anonim válasza:
jaaaa...na az lehet,de én még mindig azt mondom ne foglalkozz vele,ha látja rajtad hogy nem tud idegesíteni akkor abba fogja hagyni
13/19 A kérdező kommentje:
Nem mutatom ki neki hogy idegesít, de egyre idősebb egyre b*nkóbb.
2012. okt. 24. 15:12
14/19 anonim válasza:
hát akkor nem tudom...ha beköp köpd be te is,utána talán visszavesz majd
16/19 A kérdező kommentje:
15: XDD 14: HA AZT FOGJA CSINÁLNI LE LESZ BUKTATVA
2012. okt. 24. 19:02
17/19 A kérdező kommentje:
különben ő még azt hiszi hogy a barátja vagyok de már elég régóta nem
2012. okt. 24. 19:06
18/19 A kérdező kommentje:
de amúgy nagyon idegesítő,mert ha nem lehetne belekötnie a másikba ő már meghalna.
2012. okt. 24. 19:08
19/19 anonim válasza:
11 évesen még lehetett regelni 2012-ben...😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!