Elegem van az osztálytársamból! Sztetek mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam aki mindenbe beleköt. (belém meg a legjobb barátnőjébe). Nekem már nagyon elegem van belőle. Egyszer a házimból két feladat nem volt kész, gyors megcsináltam, senki nem vett észre.Utána még témazáró előtt. (csütörtökön volt a témazáró) megkérdeztem az egyik osztálytársamat, hogy kérdez-e a feladatokból. Erre odajön és már kezdi a beleszólást: Nem volt kész! valld be! Pedig neki még többször sem volt kész a leckéje, és mégis megígértem neki hogy nem köpöm be. Bezzeg ő! Hálistennek nem volt még olyan óránk, az mindig csütörtökön van. De már tiszta ideg vagyok miatta! Még a fába is beleköt. És okostojásnak nevez ez is nagyon zavar, mert nem vagyok stréber, egyáltalán. Ha lehet ne úgy válaszoljatok hogy "lusta vagy", nem vagy képes tanulni...stb2012. okt. 24. 14:32
1/19 A kérdező kommentje:
Válaszoljatooook !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. okt. 24. 14:48
2/19 A kérdező kommentje:
Amúgy még azt akarom mondani hogy szidni is rengeteget szokott.
2012. okt. 24. 14:49
4/19 A kérdező kommentje:
Hát könnyű azt mondani!
2012. okt. 24. 14:53
7/19 A kérdező kommentje:
mindketten 11.
2012. okt. 24. 14:58
8/19 A kérdező kommentje:
6.! az a belekötős lány
2012. okt. 24. 14:58
9/19 anonim válasza:
lehet bejössz neki, csak nem tudja máshogy kimutatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!