Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ha én megütöm egy osztálytársa...

Ha én megütöm egy osztálytársam, akkor nekem írnak be figyelmeztetőt?

Figyelt kérdés
Sarokba szorítanak és már nem tudok elmenni, akkor ha önvédelemből megütöm őket, akkor nekem írnak be?
tegnap 19:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen.
tegnap 19:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Ahha.

De elmondod mi a baj és miért volt. Egy beírást megér.

tegnap 19:43
 3/4 anonim ***** válasza:
A figyelmeztető semmire nincs hatással, ne ez tartson vissza, hogy majd kapsz egy beírást. A jogos védelemért nem fogják az áldozatot megbüntetni, de a 'szemtanúk' úgyis azt fogják mondani, hogy te támadtál. Ezért még azelőtt kérj segítséget, hogy idáig fajulna a dolog.
tegnap 19:44
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Amikor engem egy osztálytársam megvert gyerek koromban mindkettőnk azt a beírást kapta miszerint verekedett és pont ezzel pedig megszegte az iskola házirendjét
tegnap 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!