Ha én megütöm egy osztálytársam, akkor nekem írnak be figyelmeztetőt?
Figyelt kérdés
Sarokba szorítanak és már nem tudok elmenni, akkor ha önvédelemből megütöm őket, akkor nekem írnak be?tegnap 19:41
2/4 anonim válasza:
Ahha.
De elmondod mi a baj és miért volt. Egy beírást megér.
3/4 anonim válasza:
A figyelmeztető semmire nincs hatással, ne ez tartson vissza, hogy majd kapsz egy beírást. A jogos védelemért nem fogják az áldozatot megbüntetni, de a 'szemtanúk' úgyis azt fogják mondani, hogy te támadtál. Ezért még azelőtt kérj segítséget, hogy idáig fajulna a dolog.
4/4 anonim válasza:
Amikor engem egy osztálytársam megvert gyerek koromban mindkettőnk azt a beírást kapta miszerint verekedett és pont ezzel pedig megszegte az iskola házirendjét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!