Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tehetnék ebben a helyzetbe...

Mit tehetnék ebben a helyzetben? Az osztálytársaim ellenem álltak és kiközösítenek? Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Egyben szánalmas és gyerekes nagyon ami történt legalábbis én ezt gondolom. De remelém valaki tud hasznos tanácsot adni.

Jóba voltam 3 emberrel az osztályban ezek mind lányok. Igazából úgy kb pár hónapja vagyunk jóba az egyik csak pár hónapja jött a suliba de beilleszkedett közénk. Mellettem is ült egészen idáig de valamin felkapta a 2 lány a vizet az okot azóta se értem mit tettem mert én nem szoktam senkiről rosszat mondani. De elvileg a másik barátnőm valamit mondott az egyik lánynak a csaladtagjára de semmi rosszat és én is ott voltam és ez nem tetszett a csajnak legalábbis én ezt vettem ki mert nem teljesen értem az egészet. Aztán 2 csaj oda akart volna ülni a helyemre de én nem engedtem mert tudtam,hogy ha ide engedem őket kiakarnak majd innen túrni mert jobb helyen ülök mint a másik. (Én ülök ott éveleje óta). Még aznap egyik szünetben elméletileg az egész osztály benne volt az egészben és nekem a cuccomat elpakolták és oda ültettek addig másokat amíg ők máshova mentek. Én az nap már eltűrtem és nem vitatkoztam úgy voltam vele,hogy majd holnap elmondom nekik,hogy ezt,hogy képzelték. Másnap bent ültem a helyemen és jött az a lány aki mellettem ült nekem jött támadóan,hogy én nem fogok sokáig itt ülni meg ne higyjem azt,hogy én itt fogok ülni mert majd valamelyik szünetben megint el lesz pakolva a cuccom. Én visszaszóltam neki de nem hatotta meg el pakolták vagy ők vagy az osztállyal közösen megint a cuccom. Én az nap a másik lánnyal lógtam mert ő rá is megharagudtak . Aztán hát mivel nem voltunk fent szünetben így probált mindenkit ellenünk uszítani mindenki ott volt a csaj körül meg ilyenek. Az osztályfönökkel megbeszéltük közösen és megkérte a 2 lányt,hogy szóljanak az osztálynak,hogy így ne zárjanak ki minket de nem hiszem,hogy ezt megtették mert igazából gondolom előadott nekik valami dumát meg hogy minket most utálni kell meg ilyenek. Egyébként elvileg több embernek nem tetszett,hogy én ott ültem mert hogy a másik 2 csajt szívesebben látnák ott mint engem. Légyszi segítsetek nem tudom mit tegyek nem hiszem,hogy enyhülni fog ez az utálat felém meg a másik lány iránt. Én mindig probáltam segíteni az osztálytársaimnak ha kértek valamit de úgy tűnik csak kihasználtak. Remélem valaki tud segíteni tudom elég szánalmas a történet de félek elfog el fajulni és ígyis nagyon rossz volt,hogy mindenkit ellenünk fordítottak. Mit tehetnék? Eléggé félek így most a sulitól és így rosszul is érzem magam emiatt. Illetve szerimtem irigyek rám az osztálytársaim a jegyeim miatt vagy tényleg nem tudom mi miatt fordultak ennyire ellenem.

16/L

ma 13:42
 1/2 A kérdező kommentje:
Illetve mikor kiálltam magamért még az osztálytársaim engem tartottak hisztisnek pedig szerintem ők se hagyták volna szó nélkül.
ma 13:44
 2/2 anonim ***** válasza:
79%

Senkit nem érdekel,hányast kaptál, ki hova ül, csak provokálnak.

Ereszd el a füled mellett, mert addig érdekes ez a játék nekik, amíg vevő vagy rá.

ma 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!