Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Lehet hogy most bajba fog...

Lehet hogy most bajba fog kerülni miattam a tanárom?

Figyelt kérdés
Röviden a lényeg: elszóltam magam egy másik tanárnak arról hogy a tanárom azt mondta, hogy a pótórán nem kötelező megjelenni. Tudom, nagy hülyeséget csináltam, nem szabadott volna elmondani. De az a baj hogy nagyon sokat beszélek, és ezért gyakran előfordul hogy nem gondolom át mit mondok. Igazából óra végeztével ehhez hasonló téma volt, ilyesmiről beszélgettünk ezzel a másik tanárral és egyszerűen kicszútott. Amikor végig mondtam, akkor eszméltem hogy ajjaj, ezt nem szabadott volna kikotyogni. Ezután egy osztálytársam próbálta menteni a menthetőt, hogy hát azért ezt nem így mondta stb. De már mind egy. A tanárnak különösebb reakciója nem volt, de lehet hogy szándékosan mert lehet most fel akarja nyomni a kollégáját. Egyetemről van szó, a tanár aki ezt mondta beteg volt, ezért maradt el több óra is. Gyógyulása utáni első találkozásunkkor elmondta hogy ekkor és itt lesznek megtartva a pótórák, de nekünk nem kötelező megjelenni. Sőt, kér is hogy ne menjünk. Ő ott fog ülni ha netán ellenőrzést tartanának. Hát ennyi lenne a történet lényege. Szerintetek nagy hülyeséget csináltam? Milyen következményei lehetnek a tanáromra nézve ha a kollégája felnyomja? Talán ki is rúghatják? Remélem azért vannak olyan “haveri” viszonyba hogy falaz neki. Ha tényleg kirúgnák emiatt akkor engem 100% hogy az egész osztály megutálna, mert nagyon sokat szeretik ezt a tanárt. Sokan is fognak szakdolgozni nála. Szerintetek? :(
tegnapelőtt 15:46
 1/8 anonim válasza:
100%
Szerintem semmi nem lesz ebből.
tegnapelőtt 15:50
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát nagyon remélem
tegnapelőtt 16:21
 3/8 anonim ***** válasza:
86%
Sztem túlpörögtél.
tegnapelőtt 16:55
 4/8 anonim ***** válasza:
48%
A tanárod imádhatja a hozzád hasonlókat. :D
tegnapelőtt 20:52
 5/8 A kérdező kommentje:
Kösz..
tegnap 11:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Megteheted, hogy vállalod a felelősséget
tegnap 11:16
 7/8 A kérdező kommentje:
Ezzel most mondtál is valamit meg nem is.. nyilván vállalom a felelősséget. De nem mintha ez egy megválasztható dolog lenne… tök mind egy mi lesz, nem engem fognak felelősségre vonni. Csak engem fognak kiutálni miatta ha ez bekövetkezik. Most is órára kéne mennem, de egyszerűen nem merek bemenni…
tegnap 11:27
 8/8 anonim ***** válasza:
48%
Max a tanár utál meg, a szaktársaid csak nem. Figyelembe veszik, hogy semmi olyat nem mondjanak neked majd, amit nem akarnak viszont hallani. Ennyi. 🤷🏼‍♀️
tegnap 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!