Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Osztálytársámmal lefeküdtünk...

Osztálytársámmal lefeküdtünk a legutóbbi osztálykiránduláson. Hogyan tudnám megakadályozni, hogy elpletykálja másoknak? L

Figyelt kérdés
Kellemetlen lenne, ha a többiek megtudnák. Tudom én vagyok a hibás, hogy hagytam magam rávenni.. De akkor is mit tudok tenni?

okt. 22. 22:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
12%
#10: és mégis megbaszta, hú de nagy szégyen. Ha bizonyos szint alá nem megyünk, akkor nem kell széttenni a lábakat. Másrészt meg az ilyen aljas beszólások és módszerek után még csodálkoznak a "a minden nő krva" általánosításon, vagy hogy mi a probléma a párkapcsolati bántalmazásokkal. Fogad nem maradna anyukám ha ilyeneket híresztelsz.
okt. 23. 16:17
 12/17 anonim ***** válasza:
26%

Kérdező.

Beszélj a fiúval és mond el neki, hogy nem szeretnéd, hogy elmondja másoknak. Illetve kérdez rá, hogy kinek mondta el ha elmondta.

okt. 24. 09:59
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

Vagy tehetsz ellentámadást, ha tudod biztosra, hogy elmondja. Felvállalod, megmondod nem volt nagy szám, többre számítottál, szar volt az ágyban, nem élvezted, kiábrándultál belőle.... vagy mit tudom én. Ketten voltatok, majdhogynem bármit mondhatsz...

De elsősorban beszéld meg vele, bár 1-2 jó barátja lehet tudja/tudni fogja, még ha nem is rossz szándékból mondta/mondja el nekik.

Visszacsinálni már nem tudod. Megtörtént. Ha élveztétek mindketten, nagy probléma szerintem nincs. Én ilyen miatt nem bélyegzek meg senkit.

okt. 24. 20:33
 14/17 anonim ***** válasza:
18%
Egy kis ribi vagy,meg tudja mindenki így jártál.
okt. 24. 22:26
 15/17 anonim ***** válasza:
Lehet jobban jàrsz ha te mondod el
okt. 25. 09:39
 16/17 anonim ***** válasza:
Na jó nézzük a jó oldalát. Legalább nem fogja senki 30 éves korodban azt pletyózni hogy leszbikus vagy, vagy azt hogy szűz vagy és frigid. Most így max azt pletyózzák hogy az osztálytársaddal feküdtél le. Pletyózni mindig fognak. Remélem azért vállalható a srác, amúgy meg ha pletyózik, a normálisabb csajoknál többet nem lesz esélye, mert megtudják hogy emberileg nulla. Maradnak neki a ribik utána. Úgyhogy ha rendes nem fog pletyózni. Ha meg igen, akkor is mi van, semmi.
okt. 29. 23:21
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Tagadd le
okt. 31. 05:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!