Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Osztálytársámmal lefeküdtünk...

Osztálytársámmal lefeküdtünk a legutóbbi osztálykiránduláson. Hogyan tudnám megakadályozni, hogy elpletykálja másoknak? L

Figyelt kérdés
Kellemetlen lenne, ha a többiek megtudnák. Tudom én vagyok a hibás, hogy hagytam magam rávenni.. De akkor is mit tudok tenni?

okt. 22. 22:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
79%
Ez egy fiúnak dicsőség, főleg ha csak egy strigula voltál neki. Úgy tudod megakadályozni, hogy megbeszéled vele. De benne van, hogy 5 perccel az ürítés után már büszkén körbe is ment a híred.
okt. 22. 22:22
 2/17 anonim ***** válasza:
73%

Hát ezt már akkor elcseszted, mikor széttetted neki a lábaid!

És garantálom, hogy nem lesz titok sokáig!

Legjobban akkor jársz, ha te magad mondod el, akkor legalább nem a feltupírozott verziót fogják pletykálni…

okt. 22. 22:27
 3/17 anonim ***** válasza:
82%
A fiúkat ismerve sehogy.
okt. 22. 22:38
 4/17 anonim ***** válasza:
84%
Hát ezt sajnos sehogy.
okt. 23. 01:55
 5/17 anonim ***** válasza:
26%
Ömmm... Már nem azért, de egy csomó osztálykirándulás ottalvós. Az ottalvós lényege hogy a diáok alszanak is, tehát természetes hogy lefekszenek és nem virrasztanak. Nem értem, ezen mit kéne pletykálni vagy miért gond ha megtudják a szülők.
okt. 23. 05:35
 6/17 anonim ***** válasza:
91%
Az attól függ neked milyen a híred a suliban meg neki milyen. Mindenesetre beszéld még vele, ha félsz ettől. Ha normális nem mondja el. Ha olyan a fiú akit minden nő akarna még büszke is lehetsz ill mutathatod ezt másoknak. Ha ő bunkó hogy kifecsegi letagathatod de be is égetheted, hogy nem volt nagy szám sőt...
okt. 23. 05:46
 7/17 anonim ***** válasza:
74%
Elmondod másoknak jó hangosan, hogy Józsival életed legszebb 2 percét élted át, de többet nem fog előfordulni.
okt. 23. 09:21
 8/17 anonim ***** válasza:
17%
Mond meg neki ha elmondja akkor te a legdurvább módon fogod megbosszúlni.
okt. 23. 11:33
 9/17 anonim ***** válasza:
42%
Mond azt neki, hogy tripperes vagy, de csak akkor fertőz, ha pletykálni kezd.
okt. 23. 11:36
 10/17 anonim ***** válasza:
34%
Mond el neki, hogy ha ő pletykálni fog akkor te is. Elhíreszteled, hogy milyen ügyetlen volt, hogy nagyon gyorsan elélvezett, és még az átlagnál is jóval kisebb a farka amivel nem tudott mit kezdeni!
okt. 23. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!