Hogyan mutathat többet a mérleg?
Korábban kellett volna elkezdened tömegelni, ha ennyire vékony van, nem utolsó héten megávltani a világot.
Hízni simán tudsz, nincs olyan, hogy ilyen típus vagy. Több kalóriát kellene enned, mint amennyit elégetsz. Ezt pedig könnyen meg tudod csinálni, ha odafigyelsz rá. Kérhetsz segítséget ehhez is.
Nyilván inentől már sehogy, max felszedsz egy kilót, ha elkezdesz mohó módon zabálni, de nyilván nem opció, ha ilyen problémáid vannak.
Erről miért nem szoknak már le végre...semmi értelme nincs a mérésnek se, se a megalázásnak.
Én is mindig utáltam de én nehezebb voltam mindig a szép vékony és népszerű lányoknál de sose voltam kövér, se túlsúlyos és mégis mindig szégyelltem magam hogy több mint az övék...
Esetleg menj be a védőnőhöz előtte, korábbi napon akár, és beszéld meg vele hogy nem szeretnél emiatt részt venni most mérjen le és aznap nem mész iskolába vagy csak a mérésen nem veszel részt. A mi védőnőnk kedves volt szerintem megértette volna de nekem se jutott eszembe soha az se hogy létezik egészen a mérés napjáig.
Válts iskolát ha bullyngolnqk nem az q megoldás hogy TE megvaltozol
Ha azért csufolnak mert barna a szemed akkor csinálsz zöld szemet???????!!
2es vagyok bár nem ehhez vagy szokva gondolom ha még mindi azt érzed te nem vagy normális ebben a sztoriban.
Szóval állj ki magadért mond nekik akár ezt amit írtam. Ha visszavágnak erre akkor mond el hogy nem fogod eltűrni, hogy a testsúlyoddal bántsanak, mert ez amit tesznek bántalmazás és igazgatónőhöz fogsz fordulni ha nem hagyják abba akár mondhatod csak ezt is. Ha jönnek a szólásszabadság jogával mond azt hogy mindenembernek jogában áll ki nyílvánítania a vélemenyét még azzal nem bánt másokat.
Tudom nehéz lesz. De hidd el jobb megtenni. Ha én hamarabb tudtam volna hogy kell kiállni magamért lehet nem lenne ennyi fájdalmam.
Nyugodtan mondhatod hogy elég és büszke is lehetsz magadra hogy megvédted az önbecsülésed
Igyál meg egy liter vizet legalább. Egyél mérés előtt pár órával. Rakj az egyik végtagodra (esetleg mind a két karodra vagy lábadra) 1 - 1,5 kilós felcsatolhatós súlyzót. (Ehhez bő ruhát kell felvenni.)
Ha ezt mind betartod, 3-5 kilóval többet mutat majd a mérleg, de attól még ugyanolyan vékony maradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!