Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogyan mutathat többet a mérleg?

Hogyan mutathat többet a mérleg?

Figyelt kérdés
már előre rettegek. minden szeptemberben felmérnek minket a suliban, súly és magasság. elég vékony típus vagyok és egymás előtt méredzkedünk mindig, mert a védőnő egy seggfej és nem tart minket tiszteletben. mindig kinevetnek a többiek mert kevés a súlyom és anorexiásnak csúfolnak meg gebének, holott egyik sem vagyok, azért nem olyan gáz a helyzetem. tavaly is nagyon megviselt hogy hetekig csontinak hívtak és többet ezt már nem bírom ki. hízni nem tudok egyszerűen ilyen típus vagyok, hogy máshogy lehetnék több kiló? súlyokra gondoltam, de az nem megy mert szeptember elején még rövid cuccban vagyok, olyan sokat meg nem tudok inni. kérlek segítsetek, hogy ne nevessenek ki az osztálytársaim.

#iskola #vedonoiszures #bunkoosztalytarsag
aug. 27. 21:59
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

Korábban kellett volna elkezdened tömegelni, ha ennyire vékony van, nem utolsó héten megávltani a világot.

Hízni simán tudsz, nincs olyan, hogy ilyen típus vagy. Több kalóriát kellene enned, mint amennyit elégetsz. Ezt pedig könnyen meg tudod csinálni, ha odafigyelsz rá. Kérhetsz segítséget ehhez is.

Nyilván inentől már sehogy, max felszedsz egy kilót, ha elkezdesz mohó módon zabálni, de nyilván nem opció, ha ilyen problémáid vannak.

aug. 27. 22:04
 2/10 anonim ***** válasza:
Hátha én vékony vagyok akkor ti hozzám képest dagadtak. Attól függ honnan közelítjük meg a dolgot. És mosolyogj
aug. 27. 22:09
 3/10 anonim ***** válasza:

Erről miért nem szoknak már le végre...semmi értelme nincs a mérésnek se, se a megalázásnak.

Én is mindig utáltam de én nehezebb voltam mindig a szép vékony és népszerű lányoknál de sose voltam kövér, se túlsúlyos és mégis mindig szégyelltem magam hogy több mint az övék...

Esetleg menj be a védőnőhöz előtte, korábbi napon akár, és beszéld meg vele hogy nem szeretnél emiatt részt venni most mérjen le és aznap nem mész iskolába vagy csak a mérésen nem veszel részt. A mi védőnőnk kedves volt szerintem megértette volna de nekem se jutott eszembe soha az se hogy létezik egészen a mérés napjáig.

aug. 27. 22:13
 4/10 anonim ***** válasza:
53%

Válts iskolát ha bullyngolnqk nem az q megoldás hogy TE megvaltozol

Ha azért csufolnak mert barna a szemed akkor csinálsz zöld szemet???????!!

aug. 27. 22:15
 5/10 A kérdező kommentje:
jó vmennyit biztosan tudnék hízni, de ennyi idő alatt már tényleg nem. a védőnőnél már bepróbálkoztam, de meg sem hallgat mert neki akkor van a munkaideje amikor mér minket közösen és hogy mit képzelek hogy munkaidőn kívül várom el hogy dolgozzon blabla. szóval vmi olyan ötletet adjatok légyszi hogy előttük mutasson többet a mérleg és lássák híztam a nyáron és leakadjanak rólam végre. ha nem látják nem hagyják abba...
aug. 27. 22:22
 6/10 anonim ***** válasza:

2es vagyok bár nem ehhez vagy szokva gondolom ha még mindi azt érzed te nem vagy normális ebben a sztoriban.

Szóval állj ki magadért mond nekik akár ezt amit írtam. Ha visszavágnak erre akkor mond el hogy nem fogod eltűrni, hogy a testsúlyoddal bántsanak, mert ez amit tesznek bántalmazás és igazgatónőhöz fogsz fordulni ha nem hagyják abba akár mondhatod csak ezt is. Ha jönnek a szólásszabadság jogával mond azt hogy mindenembernek jogában áll ki nyílvánítania a vélemenyét még azzal nem bánt másokat.

aug. 27. 22:30
 7/10 anonim ***** válasza:

Tudom nehéz lesz. De hidd el jobb megtenni. Ha én hamarabb tudtam volna hogy kell kiállni magamért lehet nem lenne ennyi fájdalmam.

Nyugodtan mondhatod hogy elég és büszke is lehetsz magadra hogy megvédted az önbecsülésed

aug. 27. 22:33
 8/10 anonim ***** válasza:

Igyál meg egy liter vizet legalább. Egyél mérés előtt pár órával. Rakj az egyik végtagodra (esetleg mind a két karodra vagy lábadra) 1 - 1,5 kilós felcsatolhatós súlyzót. (Ehhez bő ruhát kell felvenni.)

Ha ezt mind betartod, 3-5 kilóval többet mutat majd a mérleg, de attól még ugyanolyan vékony maradsz.

aug. 27. 22:35
 9/10 A kérdező kommentje:
köszönöm. a súlyos nem olyan jó mert ugye bő ruha kell hozzá, mint írtad is és szeptemberben azért még elég meleg van, de akkor iszok majd előtte. ha majd így is piszkálnak akkor ki állok magamért, bár elég gyáva ember vagyok na mindegy. azért további hasonló bevált ötleteket még szeptember elejéig elfogadok.
aug. 27. 23:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Egyél nehéz ételeket :)
aug. 28. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!