Hogyan mondjam meg a zenetanáromnak, hogy nem szeretnék többet járni hozzá?
Figyelt kérdés
2 éve kezdtem el külön, iskolától teljesen függetlenül hangszert/zenét tanulni egy tényleg kiválló tanárral viszon idén végzős leszek, rengeteg külön órám lesz amik ugye az érettségire készítenek fel. Ennek az évnek nagyon jól kell sikerülnie és ha továbbra is így járok az óráira akkor minden héten kiesik nekem egy nap, otthoni gyakorlásokat nem számítva. Tényleg szeretek járni de már érzem, hogy sok. Arról nem is beszélve, hogy 45 perc 10 ezer forintba kerül, amit szüleimnek hála megengedhetünk de nem szeretném a felkészítők mellett ezzel is terhelni őket. Esetleg tudnátok segíteni, hogy mit mondjak?aug. 23. 20:48
1/7 anonim válasza:
Azzal mi a gond, amit ide leírtál?
Ugyanígy mond meg.
2/7 rántotthúsosszendvics válasza:
Mondd meg az igazat. Nem szeretnél többet járni, megfogja érteni! :)
3/7 A kérdező kommentje:
Csak azt nem szeretném, hogy azt higgye, hogy lustaságból vagy amiatt nem szeretnék járni mert nem szeretem csinálni vagy hasonló
aug. 23. 21:04
4/7 rántotthúsosszendvics válasza:
Biztosan látni rajtad, hogy nem vagy lusta. Meg aztán nem tartozol neki további magyarázatokra.
5/7 anonim válasza:
Csókolom Marika néni, szerettem ide járni, de ez az utolsó.
6/7 anonim válasza:
Lusta is lehetnél, semmi köze hozzá. 😅
7/7 anonim válasza:
Hű ezt kicsit túl agyaltad. Látszik hogy nem akarod megbántani és azt sem akarod hogy rosszat feltételezzen rólad. Viszont már 2 éve jársz hozzá, ismer hogy milyen vagy. Ha így előadod neki ahogy itt a kérdésben leirtad akkor azzal tiszta vagy és korrekt.
Ha ezek után is rossz néven veszi az már nem a te sarad.
Most az iskoli tanulmányaidat és a továbbtanulási lehetőségeidet ne kockáztasd csak mert tartasz attól hogy megsértődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!