Ha szeretem a matekot, nyelvtant, és a tanárok is bírnak, meg én is őket (persze nem az összeset) akkor én stréber vagyok?
Figyelt kérdés
Mondták már rám. De egyébként nem sokat figyelek órákon, és otthon sem szeretek tanulni.aug. 11. 00:27
1/12 anonim válasza:
Hogy szeretheted a nyelvtant, matekot ha nem figyelsz az órákon és nem tanulsz otthon?
Én is kiakarom próbálni
2/12 A kérdező kommentje:
Hát van hogy már bőven tudom a témát, és akkor uncsi. De sokszor nyelvtan tanárom van hogy gyorsan halad, akkor rengetegszer becsatlakozom és aktív vagyok. Inkább a többi órán nem figyelek
aug. 11. 00:36
3/12 anonim válasza:
Nem, és undorító ez a hozzáállás, hogy még le is nézik azt, aki nem síkhülye.
4/12 A kérdező kommentje:
3/3
Köszi, ez most jól esett
aug. 11. 00:47
5/12 anonim válasza:
Leírás alapján nem mondanálak strébernek (de ez amúgy sem sértés az én szememben)
6/12 anonim válasza:
Dehogy is, nem vagy stréber. Egyébként is elég nehéz lenne átvészelni több évnyi sulit, ha mindenki minden tárgyat utálna, és nem lenne egyetlen szimpatikus tanár vagy egyetlen olyan óra sem, ahol kicsit is jól érzi magát.
7/12 anonim válasza:
Ügyes vagy, ne foglalkozz azzal, mit mond a többi.😉
8/12 anonim válasza:
Szerintem sem vagy stréber, emiatt ne aggódj. Bár én sem gondolok erre a szóra degradáló értelemben, mégis ismerek olyanokat, akik igen.. A lényeg; zárd ki, amit a többiek mondanak rólad, és ne hagyd, hogy rossz érzést keltsenek benned azért, mert szeretsz bizonyos tárgyakat, és jó is vagy bennük.
9/12 anonim válasza:
Ne foglalkozz azzal, hogy mit mondanak rád az ilyen lehúzó emberek. Ha uncsi, akkor javaslom, hogy járj el emelt szakkörökre. Vagy akár átjelentkezéssel egy erősebb iskolát is meg lehetne próbálni.
Célozz meg egy jó egyetemet, jó szakot, jó fizetásű pályát, aztán majd pár év múlva, aki stréberezett, az fog irigykedni. :)
10/12 anonim válasza:
A tanárok is biztosan szívesen adnak neked plusz feladatokat akár az órákon is, vagy lehet versenyekre is járni, OTDK ilyenek. Ezek pontokat is érhetnek az egyetemi felvételiben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!