Osztály vagy iskolaváltás?
Ilyen incidensek más iskolákban is történhetnek, a kérdés hogy kiállsz magadért meg a szüleid is vagy nem. Ha másik osztályba mész, attól még ugyanazok az emberek, tanárok vesznek körbe.
De ha már mindenképpen választani kell akkor iskolaváltás.
Osztályváltással nem sokra mész.
Új iskola, új barátok, lehetőleg olyanok, akik nem hisznek el minden hazugságot rólad.
Engem is utált az osztályom, gimibe úgy kerültem, hogy az általános sulis osztályom utált és akik szintén jöttek gimibe, már előre elmondták a többieknek, hogy majd engem kell piszkálni, esélyem sem volt a kezdetektől sem.
Anyám nem értette meg, nem engedett váltani, a másik osztályban meg a régi osztálytársaim voltak, akik utáltak.
Az lett, hogy évvégén szándékosan megbuktam egy tantárgyból. Anyám minden pótvizsgatételt felmondatott velem és bezárt egész nyárra, de a pótvizsgán nem volt ott... és én sok kérdésre szándékosan f.szságokat mondtam.
Amikor mondta a tanár, hogy évet ismétlek, nem kő, hanem a Mount Everest esett le a szívemről, úgy megkönnyebbültem.
A másik osztály meg befogadott, szóval nem velem volt gáz (hanem a korukhoz képest éretlen kis 15 éves pöcsökkel, akikkel nem akartam járni és ezért indult az egész bully).
Mindenképpen válts, az sem baj, ha totál más suli, de jobb, ha az újak sokat nem tudnak rólad és hogy mik voltak. Nekem ez volt a mákom, hogy az előző osztály nem barátkozott az újjal, mert "kis taknyok"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!