Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Van köze ebbe az igazgatónőnek?

Van köze ebbe az igazgatónőnek?

Figyelt kérdés

Még májusban történt.. az igazgatónő behívott az irodába és elbeszélgetett velem megmondta béküljek ki normálisan anyámmal, és ne hallgassak apámra meg ne járjak apámhoz... (pedig szeretem és apumnál szeretek lenni)

Mondtam neki igazgatónő 18 éves vagyok Februárban töltöttem mi köze önnek ezekhez a családi ugyekhez ? És azt felelte : hogy beszélsz te velem hogy mi közöm kisgyermek én az igazgató vagyok..

aug. 3. 20:57
 1/6 anonim ***** válasza:
93%
Nem releváns a korod a kérdésben. Mi a mögöttes sztori? Van valami családi nézeteltérés, te pedig könnyen befolyásolható vagy és az esetleg problémás apád rossz hatással van rád? A fél életedet az iskolában töltöd, a tanároknak lehet nincs köze a magánéletedhez, de mint ember még mondhatnak pár jó szót vagy tanácsot, ha kezd félrecsúszni az életed.
aug. 3. 21:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg látja, hogy rossz irányba kezdett el haladni az életed. Félthet attól, nehogy hajléktalan legyél...
aug. 3. 21:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Tanácsot adhat, de nem utasíthat semmire. De egyáltalán honnan szerzett tudomást az igazgatónő a családi sztorikról?

Amúgy ha 18 éves vagy, akkor valószínűleg befejezted azóta a sulit. Miért releváns augusztusban, hogy mit mondott májusban az igazgatónő?

aug. 3. 21:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ja, ja, de a dénesteszt eredménye mi lett?

Nagyon termékenynek hiszi magát a mai esti trollunk, pedig egyik kérdése gagyibb, mint a másik.

aug. 3. 22:06
 5/6 anonim ***** válasza:
26%

Jól mondtad, semmi köze nincs hozzá. A felnőttes válasza csak egy sarokba szorított ostobaság volt. (földhöz vágtad, ez azt jelenti) az ilyen felnőtt embert mi felnőtteknek úgy hívjuk : idióta. :D majd te is elsajátítod ezt a jelzőt, ha hülye emberrel találkozol.... :)

Ügyes vagy, a diri meg idióta, na :)

Oda se neki 💙

aug. 4. 23:41
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem csak a stílusod volt a baja. Az, hogy te úgy érzed, hogy nincs köze az életedhez, egy dolog, amiben igazad van addig, amíg te ezzel nem sérted meg a házirendet, nem zavarod a tanórák menetét, nem okozol anyagi kárt, stb.

De most képzeld magad a helyébe, hogy adsz egy tanácsot bárkinek és így reagál rá.

aug. 5. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!