Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Az normális ha 27 évesen...

Az normális ha 27 évesen barátkozok egy 30 feletti iskola igazgatónővel ?

Figyelt kérdés
jún. 1. 21:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%

Melyik paraméter a gond, a 30 feletti kor, vagy az igazgatónő?

Azzal barátkozol, akivel akarsz.

jún. 1. 21:47
 2/13 anonim ***** válasza:
95%
....közel 30 évesként teljesen normális ha van 30 év feletti barátod.
jún. 1. 21:47
 3/13 anonim ***** válasza:
94%
Hogy igazgatónő vagy takarítónő teljesen lényegtelen. Ha azért keresed mert igazgató akkor nem normális.
jún. 1. 21:52
 4/13 A kérdező kommentje:
Ma ismertem meg jó fej kedves de nyilván max csak barátságról van szó amúgy is férjnél van.
jún. 1. 21:56
 5/13 anonim ***** válasza:
92%

#4:

Aha, persze ez így szokott kezdődni, aztán több lesz belőle. Most állj le, én azt mondom.

jún. 1. 21:58
 6/13 anonim ***** válasza:
91%
Még ha dugni is akartok, akkor sem a kor meg a foglalkozás a gond, hanem a férj.
jún. 1. 22:13
 7/13 A kérdező kommentje:
Az ötlet nem rossz de erre nem fog sor kerülni mert nem itt a falumba tanit csak itt volt kézilabda érkupa meccs románia ezért jöttek erre a tanárok 2 napig.
jún. 1. 22:21
 8/13 anonim ***** válasza:
59%
Hátha abba az iskolába jársz ahol az igazgatónéni dolgozik, az nem szerencsés. Szerintem várjátok meg amig végre sikerül elvégezned az iskolát.
jún. 1. 23:38
 9/13 A kérdező kommentje:
Már nem járok iskolába mellettem lévő faluba tanit csak kézilabda meccs miatt jöttek erre a környékbeli csapatok.
jún. 1. 23:41
 10/13 anonim ***** válasza:
31%
Ha magyar iskolában igazgató, akkor egyetlen probléma lehet vele. Az, hogy nincs gerince. Ami ma a magyar oktatásban történik az ilyen vezetői szinten csak olyanok viselik el, akik emberileg nullák.
jún. 2. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!