Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek beszéljek velük...

Szerintetek beszéljek velük vagy hagyjam még ezt?

Figyelt kérdés

Szóval most leszek középsulis és már tudom kik lesznek az osztálytársaim eddig 2 emberrel beszéltem meg be is jelöltem őket szerintetek az nem gáz ha rájuk írok meg ilyenek?Csak nem szeretném azt,hogy mikor szeptember lesz akkor mindenki már ismer mindenkit és akkor én leszek az aki nem ismeri annyira a többieket.Viszont nem is akarok túlzásba esni ezzel az irogatással meg ilyenek mert úgy is élőben derül leginkább ki,hogy valaki szimpi vagy pedig nem.Cssk az a baj nehéz így témát találni és ilyen általános dolgokról tudunk beszélni a sulival kapcsolatban szóval igen.

16/L egyébként.

(Évvesztes vagyok azért vagyok már 16 éd azért csak most megyek középbe ha valakinek ez fura lenne)

jún. 28. 15:36
 1/9 A kérdező kommentje:
Bocsánat a helyesírási hibákért
jún. 28. 15:36
 2/9 A kérdező kommentje:
Annyi még hogy elég zárkozott vagyok de szeretnék nyitni feléjük csak nem tudom hogyan tudnék velük témát találni
jún. 28. 15:38
 3/9 A kérdező kommentje:
Előre is köszi annak aki ír valami tanácsot
jún. 28. 15:39
 4/9 anonim ***** válasza:
47%
Azt gondolom, hogy nincs semmi rossz, ha írsz nekik. Vagy csináljatok osztálycsoportot. Akinek van kedve csatlakozik, akinek nincs, az még kilép.
jún. 28. 15:55
 5/9 anonim válasza:
94%
Majd az osztályban kiderül minden, vagy gólyatábor, ha lesz nektek. Mi ott ismertük meg egymást, mikor jöttünk haza a vonattal, még be is rúgtunk, össze dobtuk a pénzt jägerre. 😅😅😅 Akármilyen kis hülyeségnek vélt témáról el lehet cseverészni amúgy, akár a tanárokat fikázni egymás között. Ha cigizel, menj oda a cigis társasághoz, és alakul majd.
jún. 28. 16:16
 6/9 A kérdező kommentje:

Egyébként nem értem miért nem tudtok a kérdésemre válaszolni itt most nem a korom a lényeg hanem az ismerkedés.Ha nem tudok normális választ adni akkor ne mondjatok semmit néha jobb hallgatni.Tisztelet a kivételnek.

Köszönöm annak aki normális választ adott a kérdésemre és nem kötekedő válaszokat írt.

jún. 28. 17:02
 7/9 anonim ***** válasza:
Ahj, ilyenkor lemaradni a válaszokról. 😭
jún. 28. 17:11
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Én sosem írtam senkire rá elsőre.

Évnyitón ismerkedtem meg pár emberrel és a többiekkel évközben, már akivel érdemes volt.

Egyszer volt az, hogy előre felkerestem valakit, mert kellett valaki aki eligazít az elején. Eleinte még a padtársam is ő volt, aztán nem sokra rá váltottam padtársat, meg kialakult hogy kikkel vagyok (vagy inkább kikkel nem :) ).

Szóval egyáltalán nem hátrány, ha úgy mész be az iskolába/osztályba, hogy nem ismersz senkit. Attól mert váltottatok pár szót a neten, nem leszel feltétlenül közelebb hozzájuk.

jún. 28. 19:10
 9/9 anonim ***** válasza:

En nem irnek. Aki felszeg es nem magatol jon a kezdemenyezes, az nagy esellyel elugyetlenkedi, vagy kudarcnak el meg egy reakcio nelkul hagyast.

Biztos, hogy eloben, szemtol szemben alakitanam az ismerkedest.

A netes tarskeresot jonak tartom, de a szemelyes ismeretseg es netes lepesek szerintem sutan is el tudnak sulni.

jún. 28. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!