Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért viselkedhetett néha így?

Miért viselkedhetett néha így?

Figyelt kérdés
Volt egy tanárom, osztályfőnököm aki alapjáraton normális és jófej volt. De volt olyan hogy ha kérdeztem tőle valamit, akkor flegmán, felkapva a vizet válaszolt rá. Meg az óráján néha lemaradtam diktálás közben és megkérdeztem hogy mit kellett írni, erre azt mondta hogy miért nem figyelek, írjak gyorsabban. Pedig normális tempóban írtam. Több társam is neheztelt rá miután elment tőlünk másik iskolába, de azt nem tudom pontosan miért.

jún. 27. 00:33
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

"család?

- új iskola színvonala a régihez képest?

- konkrét helyezet részletei (időjárás, viselkedés, az osztály viselkedése, stb)

- milyen szakos?

- szereti/lelkesen dolgozik?"

Nem ismerem a családi életét, időjárás jó volt, szerintem az új iskola jobb de nem vagyok benne biztos, magyar és angol szakos. Nem tudom mennyire szereti a munkáját.

aug. 15. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!