Miért viselkedhetett néha így?
Erről jobb lenne több információ:
- nő, férfi?
- kb milyen idős?
- család?
- új iskola színvonala a régihez képest?
- konkrét helyezet részletei (időjárás, viselkedés, az osztály viselkedése, stb)
- milyen szakos?
- szereti/lelkesen dolgozik?
Lehet hogy ki van égve a picsába de az is lehet hogy migrénes és egy rossz pillanatban sikerült kifogni. Így nehéz megmondani. Nekem van tapasztalatom (27 éves vagyok) sok tanárommal voltam jóban (érettségi, 2 befejezett és 2 elkezdett szakma) sőt egy kettővel inni és bulizni mentem mert nem csak nappali hanem jórészt felnőtt képzésen voltam szóval még ez sem mindegy az esetedben.
Elképzelhető, hogy amit te flegmaságnak éreztél az mégsem volt az.
Ha te vagy az aki állandóan kérdez és mindig lemarad, akkor az rohadt idegesítő lehet a tanár számára. Gondolom a többieknek sikerült leírnia azt amit neked nem.
Nagy valószínűséggel a tanárod elment egy jobb iskolába tanítani ahol tudnak jegyzetelni a diákok és okosabbak is.
Azzal, hogy azonnal visszakérdeztél, megakasztottad őt a diktálásban, a többieket a haladásban. Ha többedjére történt ilyen, valószínűleg fogytán volt a türelme, ezért reagált a tanár így.
Nekem is volt, hogy lemaradtam, de olyankor általában kihagytam neki a helyet (saccra), majd óra után olyantól kértem el a füzetet, akiről tudtam, hogy alapos és mindent leír.
Ezen kívül volt bárminemű más atrocitásod vele?
Másik suliba valószínűleg azért mehetett, mert kedvezőbb feltételeket, lehetőségeket ajánlhattak neki, vagy olyan helyre ment, ahol nincs (akkora) tanárhiány, így nem kell annyi túlórát letolnia ingyen.
Nálunk közvetlenül érettségi éve előtt ment el a töritanár a konkurens sulihoz, mert akkor nyitottak először angol tagozatot, és hiába volt nálunk is, a másik helyet jobbnak ítélte meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!