Miért viselkedett így? Jogos volt-e ezek alapján?
Figyelt kérdés
Ma suliban az udvaron ott volt 2 osztálytársam és egy más osztályból lévő gyerek. Odamentem hozzájuk, elkezdtünk beszélgetni. Aztán mondtam hogy egy filmet néztem este, csak a címére nem emlékeztem, aztán az egyik osztálytársam mondta hogy "jólvan gyerekek na én most bemegyek" vagy valami ilyesmit és bement. Egyébként csendes, visszahúzódó gyerek vagyok, de nem értem a viselkedését. Pedig nem vagyunk rosszban, rossz szót se szóltam nekik.2024. jún. 5. 18:20
1/7 A kérdező kommentje:
Ezzel azt akarta kifejezni hogy rossz társaság vagyok számára, csakhát ezt kultúráltabban is el lehetett volna intézni.
2024. jún. 5. 18:22
2/7 anonim válasza:
Most komolyan? Hány éves vagy? 8?
3/7 A kérdező kommentje:
Nem
2024. jún. 5. 18:38
4/7 anonim válasza:
Talán tényleg dolga volt bent, vagy egyszerűen nem érdekelte a téma a filmről.
5/7 anonim válasza:
Biztos vagy benne, hogy ez ellened irányult?
6/7 A kérdező kommentje:
Szerintem lehetséges, ő mindig olyan fura velem, a tekintetén látom. Bár lehet hogy rossz emberismerővagyok
2024. jún. 5. 19:16
7/7 anonim válasza:
Megint viccesen ki lettek törölve a válaszok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!