Be kell mennem az iskolába, vagy sem?
Van még szülői igazolásod? különben orvoshoz kell menned, ha nem mész
vagy lesz 3 igazolatlan,de lehet a többiek se mennek el
Nehogy bepótoltassák veletek plusszórákban,hogy több napra szétdobják,és tovább maradtok.
Nálunk anno asszem úgy volt,hogy 11 igazolatlan óra után már nem jár (?) a családi pótlék. Ez 3. Nem biztos,hogy jól emlékszem.
Egyébként nálunk is anno akkor hallottam olyat,hogy minimum 4 órának kell lenni,hogy elkönyvelhető legyen munkanapnak. De lehet,hogy az csak iskola-szinten vonatkozik. Ha vmeik oszt.-nak megvan, akkor megvan.
Holnap hívd föl az osztályfőnököt, ha megvan a száma, hogy bemenjél-e.
Lehet csak egy városi legenda.
Ha valakinek aznap lenne korrepetálása (+1 óra), akkor neki be kell, míg másnak nem kellene bemennie?
Aki ezt a hülyeséget mondta, biztos bemegy. Téged meg átver.
Tanulj.
Amúgy16 éven alul itt tilos regisztrálni.
Akkor te mázlista vagy 1, én nekem 3 igazolatlan összegyűlt, 2 késésekből egy meg azért, mert egy nagyon unalmas tanárnő órájára nem vokt kedvem beülni, aztán a folyosón rajtakapott az ofőm, akinek azt hazudtam, hogy elmarad az óra, ő meg bement a terembe megnézni hogy hazudok e és így kiderült az igazság.
Küldtek egy levelet otthonra, ahol leírták, hogy 3 igazolatlanom van meg ezt az esetet is leírták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!