Én kaptam intőt helyette, hogy mondjam el a szüleimnek?
Tesi órán "szabadfoglalkozás" volt.
Én meg a haverom a kistornateremben maradtunk, a többiek kimentek az udvarra.
Viccből kivettünk a szertárból 2 nagy, rúdnak tűnő szivacsos cuccot és "oda" tettük és kuki kardoztunk velük, amikor bejött a tesi tanár és a barátom megcsapta vele a tanár fejét, úgy, hogy leesett a szemüvege a tanárnőnek.
Nem én voltam és én is kaptam beírást...sőt, nem is akar már a tesi érettségire elvállalni a tanárnő...
Eddig nem mertem megmutatni...nem tudom, mit tegyek.
Szerintem mondd el otthon úgy, ahogy történt...
A beírást azért kaptad, mert esztelenül, gyerekesen viselkedtetek mind a ketten.
El kell vállalnia, ha jelentkezel. DE. Sokat tehetsz azzal, ha bocsánatot kérsz tőle, "nem úgy gondoltam", és megtoldod egy szál virággal meg csokival.
Sőt, a barátodnak is javasolhatod ugyanezt. És lehetne egy ígéret is, hogy innentől olyan jók lesztek, mint a patyolat.
Én is tanár vagyok, én ezzel már rendben lennék szerintem.
Ha szabadfoglakozás volt, azt én úgy értem, kb. az alábbiakat jelenti:
- testmozgás
- lehetőleg valami egyéb szempontból is hasznos tevékenység (legalább érintőlegesen)
- bármiféle károkozás tilos
- tanári utasítással vagy egyéb szabállyal szembeni függelemsértés tilos
Ahogy kiveszem, - legalábbis a kérdés univerzumában - itt nem történt függelemsértés, és a Kérdező részéről károkozás sem. Technikailag a kardozás az testmozgás és kisebb mértékben meg színészi munka. Minden egyéb dolog szubjektív értékítélet, ami nem tartozik ide. Szerintem kb. jól írta le a Kérdező: a tanár sérülése miatti érthető felháborodásból kapott Ő is felindulásból, különösebb pedagógiai érték nélkül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!