Kolis lanyok hogyan menjek le zuhanyozni?
Figyelt kérdés
Kolis vagyok es eddig mindig ment a zuhanyzas es minden de most nehez volt mert a torolkozom elfogyott mert elfelejtettem hozni magammal es a baratnoimnek is csak 1 van.Es felek lemenni tusolni mert altalaba kint szoktak lenni a fiuk es fehernemube nem akarok elmenni elottuk.(nalunk nem lehet ruhat bevinni a zuhanyzoba nemtudom miert)es mindenki ugy csinalja hogy maga kore tekeri a torolkozot de en nemtudom hogy kene lemenni.Tegnap megoldottam az egyik baratnom torolkozojevel de most mondta a nevelo hogy egyszerre menjunk mert este vmi programot szervez.Viszont muszaj zuhanyoznom mert ugy terveztem h ma letusolok valahogy es akkor csutortokon nem kell.Vmi tipp vagy ti hogyan csinaltatok.jan. 31. 17:02
11/18 A kérdező kommentje:
Nem kamu de higyjel amit akarsz
jan. 31. 22:10
12/18 gabor49 válasza:
hagy nézzenek a fiuk nem halsz bele
14/18 anonim válasza:
Bakker, FÜRDŐKÖPENY.
ezért találták ki.
15/18 anonim válasza:
Ez kamu. Ilyen helyzet csak egy bordélyházban van.
16/18 anonim válasza:
Valószínűleg ha elmondod a nevelőnek a helyezetet, akkor 1) ad egy törölközőt 2) megengedi hogy ruhában menj 3) mehetsz a baratnőd után, +5 percbe nem hal bele senki.
Tehát vagy nagyon egyszerű vagy, vagy kamuzol
17/18 anonim válasza:
Na, hogy oldottad meg ezt a "megoldhatatlan" helyzetet?
18/18 anonim válasza:
Szia! Írj, megnyugtatlak, hogy ne èrezd magad megalázva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!