Kolis lanyok hogyan menjek le zuhanyozni?
Figyelt kérdés
Kolis vagyok es eddig mindig ment a zuhanyzas es minden de most nehez volt mert a torolkozom elfogyott mert elfelejtettem hozni magammal es a baratnoimnek is csak 1 van.Es felek lemenni tusolni mert altalaba kint szoktak lenni a fiuk es fehernemube nem akarok elmenni elottuk.(nalunk nem lehet ruhat bevinni a zuhanyzoba nemtudom miert)es mindenki ugy csinalja hogy maga kore tekeri a torolkozot de en nemtudom hogy kene lemenni.Tegnap megoldottam az egyik baratnom torolkozojevel de most mondta a nevelo hogy egyszerre menjunk mert este vmi programot szervez.Viszont muszaj zuhanyoznom mert ugy terveztem h ma letusolok valahogy es akkor csutortokon nem kell.Vmi tipp vagy ti hogyan csinaltatok.2024. jan. 31. 17:02
1/18 anonim válasza:
Elmész a boltba és veszel 1500 forintért egy nagy törülközőt. Úgyis kopnak, jó lesz még otthonra is...
3/18 anonim válasza:
Ha zavar, hogy láthatják a fehérneműd, dobd le, és nincs vele gond.
4/18 A kérdező kommentje:
1es azert nem megyek el venni mert mar nem lehet kimenni a kolibol
2es le kell furdenem mert nem akarok budos lenni
3mas johogynem bugyi melltarto nelkul megyek el zuhanyozni.
Az a baj tenyleg nincs mivel takarni magam es bugyi melltartoba nem akarok lemenni mert azert megsem akarom hogy meglasson mindenki fehernemuben.Egy ertelmes hasznos valaszt kerek.Ti hogy oldottatok meg
2024. jan. 31. 20:07
5/18 anonim válasza:
Ágyon lévő lepedőt vagy a takaró ágyneműhuzatot használva.
6/18 A kérdező kommentje:
Nem lehet bevinni semmi ilyesmit csak torolkozot tustfurdot ezeket
2024. jan. 31. 20:43
8/18 anonim válasza:
Ha fehér a lepedő, és azt csavarod magadra, ki mondja meg, hogy az nem törölköző?
9/18 A kérdező kommentje:
Elmentem zuhanyozni es baromi gaz volt.Mindenki bamulta a mellem mert fehernemube mentem le.Melle a lepcson siettem es kicsit megbotlottam igy sztem vki latott bepucsitva.A lenyeg hogy megvan.Csak hat en hulye elfelejtettem vinni masik melltartot es fel kellett mennie a baratnomnek.Ugyhogy ultra gaz volt sztem vki le is videozotr
2024. jan. 31. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!