Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Suliból, gimiből betegség...

Suliból, gimiből betegség miatt mennyit hiányoztok átlagosan?

Figyelt kérdés

jan. 26. 14:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
6-os vagyok, kicsit belekeveredtem… nem 60 napot hianyoztam, 60 tanorat, ami kb 2-3 het
jan. 26. 18:36
 12/20 anonim ***** válasza:
volt év, amikor egyetlen órát sem, a max ilyen 3-4 nap volt. Ez mondjuk 5. Osztálytól felfelé, előtte átlag 1-2 hét/év.
jan. 26. 20:02
 13/20 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
93%
Úristen, mi volt annyira rossz a válaszomban, hogy 14-en lepontoztak? Rosszul emlékszem és sokkal többet vagy kevesebbet hiányoztam? Belinkelnétek az ellenőrzöm másolatát, ha már jobban tudjátok? :D
jan. 26. 21:14
 14/20 anonim ***** válasza:
72%
13 Szerintem az, hogy otthon mertél maradni betegen😂 Engem is lepontoztak. Akkor is le szoktak, amikor azt írom, hogy dolgozni sem megyek betegen. Itt mindenki szeret szenvedni és elvárja, hogy mások is szenvedjenek :D
jan. 26. 21:32
 15/20 Metionin ***** válasza:
66%
14. Engem beküldött anyám betegen, mégis lepontoztak :D valaki unatkozik
jan. 26. 21:56
 16/20 anonim ***** válasza:
90%

A lepontozóknak üzenem felnőtt cégvezetőként (több vezetői beosztás után), ráadásul nejem orvos:

Senki ne menjen be iskolába, munkahelyre fertőző betegséggel! Mivel így a végén a fél iskola, fél cég lebetegszik és sorban kiesnek a tanulásból, munkából. A legbutább hozzáállás, hogy kemény vagyok mint a fagyott kutyagumi, én kibírom, bemegyek betegen is, lássák, kellően lojális vagyok az iskolához, a munkahelyhez!

Az eredményeid beszéljenek ne pedig a buta hozzáállásod! Aki jól teljesít iskolában, munkahelyen, azt nem fogják elmarasztalni a betegség miatti hiányzás okán.

Jómaga azonnal hazaküldök minden fertőzőnek tűnő beteg dolgozót! Amennyiben orvosi igazolást hoz közöségi munkavégzésről, akkor dolgozhat. Ez természetesen munkaszerződésbe is bele van foglalva. (erre külön is fel szoktuk hívni az új belépők figyelmét)

Akit tartós betegsége rendszeresen akadályozza az iskolai, munkahelyi jelenlétben, az természetesen nem oda való, annak más intézményt, állást kell keresnie, pl. online, home office megoldást. Ez nem büntetés, hanem más megoldás, amellyel alkalmazkodik az egyéni helyzetéhez. Ettől még lehet jó tanuló, dolgozó!

jan. 30. 12:47
 17/20 A kérdező kommentje:
16 Ez mind szép és jó, egy ideális világban, ahol Te magad is élsz és dolgozol, de a mai magyar munkahelyeken nem ez a jellemző. Az kapja a dicséretet aki lázasan is helytáll, és bemászik fertőzni. Látom a főnököm önelégült arcát, amikor valaki betegen is bemegy, és szenved. Arról nem is beszélve, hogyha még tp-re is megy a szerencsétlen, akkor kevesebb fizuért még zsarolgatják is, hogy otthonról dolgozzon be.
jan. 30. 13:15
 18/20 anonim ***** válasza:
37%
17 Én sosem dolgoztam ilyen helyen, mindig csak itt olvasok ezekről. Sehol nem szekáltak amiatt, ha otthon maradtam és nem volt semmi következménye. Pedig dolgoztam rossz hírű cégnél is, amiről keringtek a pletykák, hogy semmibe nézik az embert, a valóságban nem volt ennyire vészes a helyzet egyáltalán. Ha valahol önelégült fejjel vigyorog a főnök rád, mert betegen is bent kell lenned, onnan haza kell menni és nem menni többet. Nem a munkáltató az atyaúristen, ez egy kölcsönös függés, ahogy dolgozó is van másik, úgy munkahely is, senkinek nem kell benyelnie mindent a másiktól, neked sem.
jan. 30. 14:06
 19/20 Somló Volán Zrt. ***** válasza:
0%
Én az első félévben 40 órát hiányoztam. Szeptemberben hasmenésem volt, októberben meg ha jól emlékszek szemészetem voltunk. Most elkezdődött a második félév, és a kréta szerint 4 órát hiányoztam ebben a félévben, szintúgy szemészet miatt. Ez eddig így összesen 44 óra.
jan. 30. 16:36
 20/20 sztbali ***** válasza:
40%
Általános iskolában félévente 1 hetet voltam beteg. Kivéve a harmadik és a nyolcadik osztályt. Előbbiben 1 hónapot voltam otthon komoly betegség miatt. Utóbbiban nem voltam beteg. Gimiben összesen 1 hónapot voltam beteg. A szakmai képzés 4 félévig tartott ott 2 hét volt az összes hiányzásom.
jan. 31. 00:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!