Suliból, gimiből betegség miatt mennyit hiányoztok átlagosan?
A lepontozóknak üzenem felnőtt cégvezetőként (több vezetői beosztás után), ráadásul nejem orvos:
Senki ne menjen be iskolába, munkahelyre fertőző betegséggel! Mivel így a végén a fél iskola, fél cég lebetegszik és sorban kiesnek a tanulásból, munkából. A legbutább hozzáállás, hogy kemény vagyok mint a fagyott kutyagumi, én kibírom, bemegyek betegen is, lássák, kellően lojális vagyok az iskolához, a munkahelyhez!
Az eredményeid beszéljenek ne pedig a buta hozzáállásod! Aki jól teljesít iskolában, munkahelyen, azt nem fogják elmarasztalni a betegség miatti hiányzás okán.
Jómaga azonnal hazaküldök minden fertőzőnek tűnő beteg dolgozót! Amennyiben orvosi igazolást hoz közöségi munkavégzésről, akkor dolgozhat. Ez természetesen munkaszerződésbe is bele van foglalva. (erre külön is fel szoktuk hívni az új belépők figyelmét)
Akit tartós betegsége rendszeresen akadályozza az iskolai, munkahelyi jelenlétben, az természetesen nem oda való, annak más intézményt, állást kell keresnie, pl. online, home office megoldást. Ez nem büntetés, hanem más megoldás, amellyel alkalmazkodik az egyéni helyzetéhez. Ettől még lehet jó tanuló, dolgozó!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!