Ha tornaórán véletlenül, ártasz testileg egy menobb csajnak, pl meghuzatod labdával, hogy rendezed az ügyet ? (bocsánatkérésen kivul)
Biztos sokatokkal megtörtént , tudjátok mirol beszélek.
Ez egy kinos helyzet, foleg akkor, ha te kicsit rosszabb male vagy, az meg egy hihetetlen nagy presztizsu csaj, s igy " elesbe kerültök egymással szemben".
Nyilvan bocsánatot kérsz, meg hasonlók, meg kicsit viccelgetsz is, nade a végtelen nagy kinos erzet nem tunik el benned.
Egy nagyon rossz rémálom egy ilyen helyzet
Le kell s.arni.
Tudom,könnyen mondom,de nem tudsz mást csinálni.
Bocsánatot kérsz és ha tényleg nagyobb fájdalmat okoztál, akkor megkérdezed hogy nincs-e szüksége segítségre, el kell-e kísérned a védőnőhöz, vagy ilyesmi.
Tudom hogy vannak akik nem épp irulva-pirulva fogadják a bocsánatkérést, és nem is nyugtatnak meg, hogy nincs semmi baj, viszont ha bajt okoztál másnak, akkor igenis az ő állapota van a középpontban, nem a te érzéseid.
Vállald a felelősséget, ajánld fel a segítséget, kérj elnézést.
Ezen kívül mást nem tudsz tenni, max óvatosabb leszel a jövőben. És igen, nyugi, idővel elfelejtődik az ilyesmi, és csak egy gáz emlék lesz.
Na, és akkor mivan, ha neheztel rád? Ő is ugyanolyan ember - az, hogy beképzelt idióta, már az ő baja.
Bocsánatot kérsz, és csá.
Nálunk is volt ilyen menőbb csaj - rajtam kívül mindenki puncsolt neki, mert jaj, ő xy.
És akkor? Ugyanolyan büdöset szrik mint én, és ugyanúgy menszenvedi a menzeszt, mint én. Semmivel sem "több".
Elöször is el kellene menned pszichológushoz, hogy szedje ki a fejedböl a "hihetetlen nagy presztizsu csaj" meg a "kicsit rosszabb male" fogalmakat, mert mindkettö tök hülyeség.
Ha utána tudsz normálisan gondolkodni, az egész probléma eltünik, rájössz, ugynaúgy kell viselkedni, mintha egy masik sráccal kerültél volna ilyen helyzetbe - azaz elnézést kérsz, és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!