Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Iskolában milyen kamu/mondvacs...

Iskolában milyen kamu/mondvacsinált dolgokra szoktak a diákok a betegséget kitalálni, hogy ne kelljen menniük?

Figyelt kérdés

Én az alábbi eseteket ismerem:

- Témazáró dolgozatra nem sikerült felkészülni, ezért rosszullétre hivatkozva aznap nem megy valaki iskolába, hogy utólag megírva megismerhesse a kérdéseket/feladatokat a többiektől, ezáltal könnyebb dolga legyen...

- Témazáró, vagy komolyabb dolgozat előtti napon nem megyünk, hogy egész nap a dolgozatra lehessen tanulni, az aznapi órákról lemaradás árán is

- Valamilyen házirendsértés, vagy komolyabb szabályszegés, kihágás történt, ami aznap kerülne tisztázásra, plusz következményeinek megismerésére, ezt pedig rosszullétre hivatkozva elodázza az érintett diák

- Középiskolás lányoknál sokszor a menstruáció is betegségnek számít, ami miatt nem jönnek, de valójában semmi komolyabb gond nincs.

A kérdés: Ti milyen mondvacsinált háttérokokat ismertek még, ami miatt betegségre vagy rosszullétre hivatkozva hiányoztatok/hiányzott valaki az iskolából, de valójában az adott probléma ellenére még nyugodtan mehetett volna?

jan. 9. 17:03
1 2
 11/15 anonim válasza:
Nekem volt egy osztálytársam, aki ha hiányzott, akkor tudtuk, hogy valamiből írunk. Volt egyszer egy olyan, hogy egy nagyon kemény földrajz dolgozat közeledett (idegbeteg, szadista tanár volt), és megint nem jött el. Ezért mikor kérdezte, hogy milyen kérdések lesznek, akkor sok hülyeséget diktáltunk le neki. A dolgozata olyan katasztrófa lett, hogy a tanár már könnyezve röhögött rajta.
febr. 12. 12:37
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
11: mai magyar felfogás, másikat hülye helyzetbe hozni és ezen még röhögni is pfuj pfuj pfuj....
febr. 12. 14:05
 13/15 anonim ***** válasza:
Büszke lehetsz magadra....
febr. 12. 14:07
 14/15 anonim válasza:

#12 Inkább az a magyar mentalitás, hogy segítsük a mindent elsunnyogó csalót. A többiek mind tanultak szorgosan, és bejöttek megírni. Ő úgy döntött, hogy sumákol és majd mások munkájával ékeskedve, előnnyel megoldja. Megtanulta a leckét. A legutolsó hírem róla, hogy valahol utcát sepreget.

De hát jellemző az egész országra. Ahol mindenki felfelé nyal, és lefelé tapos, ha meg a lenti réteg összefog, akkor megy az áldozat játszás.

#13 Büszke is voltam, mert megírtam négyesre, ami nálam jó eredmény volt. Máig emlékszem rá arra a napra, mert a tanár nagyon megdicsért.

febr. 12. 14:48
 15/15 anonim ***** válasza:
én a lenti réteget szeretem föntit utálom. 13 vagyok.
febr. 12. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!