Az osztályatokban nem volt probléma tesin a tornasorba állásnál? Nem gúnyolták ki azt, aki a legalacsonyabb vagy a legmagasabb volt?
Figyelt kérdés
jan. 3. 19:59
2/10 anonim válasza:
Nálunk nem. Volt olyan, h én voltam a legmagasabb, de sose kaptam beszólást érte. Igaz nem voltam extrém magas. Az alacsonyak sem, legalábbis én nem emlékszem ilyenekre.
3/10 anonim válasza:
Nem. Az első kettőben voltam mindig benne. Akkoriban magasnak számítottam lány létemre.
5/10 anonim válasza:
Aki a legmagsabb volt az leb**szott volna egyet annak aki beszol neki
6/10 anonim válasza:
Nem. Általános iskolában végig én voltam a legkisebb. Soha nem csúfoltak.
7/10 anonim válasza:
3. voltam a 43-ből. Visszagondolva semmi hátrány nem származott belőle. elsőnek nem mertek szólni, az utolsó meg mindenkivel jóban volt.
8/10 anonim válasza:
Mindig a legkisebb voltam, de nem szekáltak.
9/10 anonim válasza:
6. Utolsó előtti voltam, mindig beszoltam a a legkissebnek. Közèpiskolában a legmagasabb embernek szóltam be (legalacsonyabbkènt). Mind a kettővel a mai napig összejárunk. De olyan komoly beszólást sosem kaptam, adtam. A legmagasabb osztálytársam közèpsuliban 2.20m körül lehetett ès egy kispolskija volt, ès mindig kèrdeztem, hogy kidobtad már az ülèsedet? (de vicces volt ahogy benne ült, ès szemüveget kellett hozzá felvennie.)
10/10 anonim válasza:
Nem volt ilyen, magasság szerinti sorba állás, pont azért, mert volt egybites bunkó praszt osztálytársunk, aki beszólt volna. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!