Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mitt tenétek a helyemben? 18/L

Mitt tenétek a helyemben? 18/L

Figyelt kérdés

Az osztályom ki mem álhat mivel nincs barátom csufolnak és piszkálnak érte lezbi kurvának hivnak a hátam mögött csak azért mert nem volt még barátom pedig én a fiukat szeretem egyszer el is montam a fiunak hogy tedszik nelem de azt monta ha én lennék az egyetlen lány a világon még akkor sem szeretne egy ilyen Fionnát mint én (A Shrekből Fionna) és azért is bántanak mivel meséket és mese filmeket nézek és nem olyan filmeket amiket ők szoktak. ne azt hidjétek hogy panaszkodok csupán tanácsot szeretnék hogy hogyan álitsam le őket vagy hogyan mondjam azt hogy elég mert már nagyon bántokat montok?

Kérlek segítsetek trágár vagy bánto komenteket nem kérek.

#bántalmazás ellen #osztályellen
2023. dec. 25. 19:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
5%
Ha jól értem a külsőddel van gond akkor tehát fogyj le és pasizz be.
2023. dec. 25. 19:50
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
Mutass képet magadról.
2023. dec. 25. 19:50
 3/14 anonim ***** válasza:
30%
Magyarországon sosem leszel biztonságban. Az nem az az ország, ahol a munkahelyi mobbingot vagy a bullyingot komolyan veszik.
2023. dec. 25. 19:56
 4/14 anonim ***** válasza:
13%
Hát.. ha szeretnéd, én randiznék veled.
2023. dec. 25. 20:02
 5/14 anonim ***** válasza:
11%

Kérdezd meg a "barátodtól", hogy látta-e végig a filmet!

-Mert ha igen, akkor azzal is tisztában kellene lennie a jótevődnek, hogy kivé változott a film végén a hölgyemény!

Dupla husáng a barátod...

Nagyon rosszul esik, hogy ilyen helyesírással írsz egy publikus weboldalra, - azt sugallja, hogy nem tisztelsz senkit!

Változnod kellene - a jelek szerint nem is keveset!

Egy alapos önvizsgálat után hozzá is kellene kezdeni a változtatások véghez viteléhez, mert így nem fogod sokáig bírni!

2023. dec. 25. 20:06
 6/14 anonim ***** válasza:
80%

20 éve én is ebben a cipőbe jártam. Igazából egyedül sok mindent nem tudsz tenni.

Hiába mondom sz..rd le nem segítség. Túl éled ezt az időszakot, vagy sulit váltasz.

Külső meg változik, ha már a Shreknél vagyunk, akkor én voltam a Shrek, 20 év eltelével meg a szőke herceg (hasonlat)😃

Külsődet nem egészen 1 év alatt helyre lehet tenni (saját tapasztalat).

Kutartást!

2023. dec. 25. 20:10
 7/14 anonim ***** válasza:
33%
Megtanulnék helyesen írni
2023. dec. 25. 20:12
 8/14 anonim ***** válasza:
73%

Sajnálom.

Csak a suliban vagy egyáltalán sehol nincs barátod? Nem mindegy.

Mond el otthon, a tanárnak, sok suliban már iskola pszichológus is van. Érdemi segítséget tőlük kaphatsz.

Ha semmi változás nincs, akkor ki kell bírni a végéig vagy sulit is válthatsz. Cseszegetni azért, hogy legyen valakid 30 évesen is fognak. Ha picit duci vagy, máshogy öltözködsz azért is.

Elég 1-2 emberrel barátkozni, nem kell falkában vagy csordában járni. Ne reklámozd, hogy mesét vagy animét nézel, ha ezzel is b.sztatnak.

2023. dec. 25. 20:27
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a pár hónapban, ami érettségiig van, megtanulnék helyesen írni, aztán dobbantanék. Egyetem nyilván nem játszik. De valami olyan melót keresnék, ahol nem lesz az osztálytársak közül senki
2023. dec. 25. 21:38
 10/14 anonim ***** válasza:

Nekem nem volt ilyen problémám, szóval nem tudom milyen.

Fejlődnöd kell, hogy az ilyeneket egyedül is tudd a helyén kezelni. Ha segítséget kérsz ne reklámozd azt sem, mert azért is b.sztatni fognak. Vannak akiknek kifejezetten a duci lányok tetszenek...

A cél lebegjen a szemed előtt, az érettségiért vagy ott.

Kitartást neked!

2023. dec. 26. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!