Akik bántalmazzák iskolatársukat, talpcsikivel kéne büntetni?
Szerintem undorító a talpat csikizni. Nem nyúlnék hozzá egy talphoz, ami órákon át izzadt egy zokniban és cipőben vagy meztelenül ért a koszos talajhoz hosszú ideig. Volt ismerősöm, aki ahogy megérkezett, kapta is le a zokniját és egész beszélgetés alatt a talpát meg a lábujjait fogdosta, aztán ugyanazzal a kézzel nyúlt a dolgokhoz. Undorító volt. Láttam már táncbemutatót, ahol mezitláb táncoltak és a talpuk fekete volt a kosztól, ami elég undorító volt és az egész előadásból ennyi maradt meg nekem, tehát ezt a kényszeres lábmutogatást sem szeretem.
Megcsikizni valakit büntetés céljából meg kb azzal egyenlő, mintha azt kérdeznéd, hogy jó lenne e úgy megbüntetni valakit, hogy megitatsz vele egy doboz sört és amikor pisilnie kell tőle, odakötözöd egy nyitott csap mellé.
Világéletemben utáltam, ha csikiznek, nem is értettem, hogy mi ez a mániája egyeseknek.
"Nem nyúlnék hozzá egy talphoz, ami órákon át izzadt egy zokniban és cipőben vagy meztelenül ért a koszos talajhoz hosszú ideig."
tollal lenne csikizve
Talpcsiki? Kötözzük is ki egyből, mert lefogni úgy se lehetne, csak ha kikötözöd az illetőt? Meg ha köpködni próbálna, ragasszuk be a száját?
Mondjuk jó 5let.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!