Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Akik bántalmazzák iskolatársuk...

Akik bántalmazzák iskolatársukat, talpcsikivel kéne büntetni?

Figyelt kérdés

2023. dec. 25. 12:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem undorító a talpat csikizni. Nem nyúlnék hozzá egy talphoz, ami órákon át izzadt egy zokniban és cipőben vagy meztelenül ért a koszos talajhoz hosszú ideig. Volt ismerősöm, aki ahogy megérkezett, kapta is le a zokniját és egész beszélgetés alatt a talpát meg a lábujjait fogdosta, aztán ugyanazzal a kézzel nyúlt a dolgokhoz. Undorító volt. Láttam már táncbemutatót, ahol mezitláb táncoltak és a talpuk fekete volt a kosztól, ami elég undorító volt és az egész előadásból ennyi maradt meg nekem, tehát ezt a kényszeres lábmutogatást sem szeretem.

Megcsikizni valakit büntetés céljából meg kb azzal egyenlő, mintha azt kérdeznéd, hogy jó lenne e úgy megbüntetni valakit, hogy megitatsz vele egy doboz sört és amikor pisilnie kell tőle, odakötözöd egy nyitott csap mellé.

Világéletemben utáltam, ha csikiznek, nem is értettem, hogy mi ez a mániája egyeseknek.

2023. dec. 25. 15:49
 12/17 A kérdező kommentje:

"Nem nyúlnék hozzá egy talphoz, ami órákon át izzadt egy zokniban és cipőben vagy meztelenül ért a koszos talajhoz hosszú ideig."

tollal lenne csikizve

2023. dec. 25. 15:55
 13/17 anonim ***** válasza:
56%
12, de attól szaga még mindig van.
2023. dec. 25. 15:57
 14/17 anonim ***** válasza:
20%
Az a pisilős fétis is tetszik
2023. dec. 25. 16:09
 15/17 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező, nem vagy vicces, ha poénosnak szándad a kérdésedet, közlöm hogy rendkívül nem az.
2023. dec. 25. 16:39
 16/17 Avair2010 ***** válasza:
0%
Talpcsiki az jó ötlet, már ha szögekkel vagy tűkkel csinálják. Akkor hatásos garantáltan, már ha persze erőt is visznek bele! De ugyanerre jó az is, ha szögesdróton keresztülhúzzák. Utána egy életre leszokna a nagylegény -komplexusáról.
2023. dec. 30. 02:54
 17/17 anonim ***** válasza:
37%

Talpcsiki? Kötözzük is ki egyből, mert lefogni úgy se lehetne, csak ha kikötözöd az illetőt? Meg ha köpködni próbálna, ragasszuk be a száját?

Mondjuk jó 5let.

2023. dec. 30. 10:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!