Más is jobban szereti a munkás életet mint az iskolát?
Igen.
Ott is szakad a hó? /PEST/
Az első munkahelyem eléggé kicsinált, de még akkor is azt mondtam, hogy a sulinál ez is jobb.
Itt is havas, Alföld.
Én az iskolát szerettem jobban, főleg az egyetemet, de előtte sem volt rossz.
Munkában mindig olyan helyeket fogtam ki, ahol magas szinten ment a kibeszélés, pletykálkodás, áskálódás, majd szemtől-szembe jópofizás. Sulikban is akadt rá példa, de közel sem ilyen szinten. A korom miatt rendszeresen ki kellett érdemelnem az idősebbek tiszteletét (sokan köszönni sem tudtak addig), sokszor 14 óráztam, és még úgy is ott akartak tartani túlórára, mondván "fiatal, bírja ez!", aztán köv. nap reggel 7-re vártak.
Sulik mellett pedig maradt időm arra, hogy éljek is, volt szabadidőm, amivel jobban tudtam gazdálkodni. Több volt a fix ember körülöttem, akik korban és mentalistásban is közelebb álltak hozzám. Bár az utóbbi inkább egyetemre igaz.
(nálunk ~hajnali 2-től fél 12-ig szakadt a hó, szépen meg is maradt, de már 0°C felett vagyunk egy ideje, így nagyon olvad...)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!