Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szoktátok magatokat szégyellni...

Szoktátok magatokat szégyellni mások előtt, amikor valaki beszól nektek/rátok kiabál?

Figyelt kérdés

Tegnap 6 fős csapatokban röplabdáztunk tesin.

Az igazat megvallva, én alapjáraton jól röpizek, bár nekem is vannak olyan esetek, amikor kicsit bénább vagyok, azaz nem megy olyan jól, de szinte mindig jó csapatba választanak.

Tegnap viszont egy csapatba kerültem azzal a lánnyal, aki az osztály flegmája, mindenkit kritizál, csak egy-két lánnyal vagy fiúval van jóban, főnökösködő, nagyképű, alig van olyan, amikor igazán kedves és tudom, hogy ha az ilyen tesis csapatjátékokban valaki elront valamit, rögtön lecsesz.

Én már akkor stresszben voltam, amikor még csak álltunk be a helyünkre, mert bennem volt a tudat, hogy ha ő ott van, a stressz elvonja majd a figyelmem, és nem fogok tudni a labdára koncentrálni.

Sajnos tényleg folyamatosan elrontottam, és minden egyes bénáskodásnál kiabált rám, hogy de ne úúgy!, fogta a fejét, pofákat vágott, aztán amikor már sokadszorra nem tudtam visszaütni a labdát, egy hatalmasat ordított, hogy MIT CSINÁÁÁLSZ??! és teljesen elvörösödött, az egyik barátnőm meg mondta neki, hogy de azért ne ordítsál már!

Én meg úgy szégyelltem magam, hogy a barátnőim előtt így eláztatott a csaj, hogy utána már játszani sem volt kedvem.

Azóta megmaradt bennem ez a dolog, a vonaton hazafelé jövet a zenehallgatás sem volt élvezetes, mert szinte egész úton ezen kattogott az agyam.

Ti voltatok már ilyen/hasonló helyzetben?

2023. dec. 16. 09:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Korábban ezeket én is nagyon magamra vettem és szarul esett.

Férfi létemre egyébként nagyon ügyetlen vagyok minden sportban, aztán általános iskolában teljesen mindegy mit játszottunk, az fix, hogy én bénáztam és akkoriban nemcsak rám kiabáltak de hozzám is bszták a labdát. Illetve egy ember csinálta, a többi ment utána olyan formában, hogy nevetett.

Azután nagyon érzékeny lettem minden egyes lecseszésre, a tesi alól ha játszottunk mindig kivontam magam mert nem akartam, hogy lecsesszenek vagy megverjenek ha elrontok egy passzt. Aztán elkerültem gimibe, ott már megfogadtam, hogy nem bújok el ez elől mert ezt csak én generálom magamnak, úgyhogy játszottam és kiderült, hogy nem is egyedül vagyok ekkora béna és nem is bántottak soha ha elcsesztem valamit, csupán csak nevettek rajta :D

Ez az egész egyébként pont erről szól, hogy szórakozzunk és érezzük jól magunkat. Persze megvannak mindenhol ezek a nagyon maximalisták akiknek sose lehet megfelelni és ezt levezeti a másikon de ne vedd soha magadra. Gondolom neki is van szr napja és ha ugyanezt csinálná vele valaki akkor vérig lenne sértődve.

2023. dec. 16. 19:00
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Én ennyiszer nem szégyellném magam, drága... 🥰

Ha már többedjére történik meg veled ez a szituáció, legalább máshogy reagálnál rá. 😂

2023. dec. 17. 00:25
 13/13 A kérdező kommentje:

12-es, neharagudj, de ezt most nem tudom értelmezni..😅

Hogy érted, hogy máshogy reagálnék rá?

2023. dec. 17. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!