Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Lediplomáztam, de nem akarok...

Lediplomáztam, de nem akarok ebbe dolgozni?

Figyelt kérdés
Gazdàlkodás és menedzsment szakon végeztem, viszont nem tudom magam ebbe elkèpzelni. Számomra unalmas, hogy egy irodába a gèp előtt kell megroha*ni, mit tegyek ? :( 23 évesen elvagyok késve már a tanulással, és magam sem tudom mi érdekel…

2023. nov. 29. 08:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
42%

Magad sem tudod mi érdekel.Amiből diplomáztál,abban sem tudod magad elképzelni,tanulással el vagy késve.

Áruld már el,hogy mi a kérdés?

Menj el a samsunghoz képernyőkímélőnek.

2023. nov. 29. 08:20
 2/16 anonim ***** válasza:
65%
Kérdést se tudsz megfogalmazni, sértegeted az irodistákat, és jó dolgodban nem tudod mihez kezdj magaddal. Az ilyeneket elküldeném egy bányába. Ott megtudnák mi a munka meg a megbecsülés.
2023. nov. 29. 08:28
 3/16 anonim ***** válasza:
41%

Nem sértegetett senkit, amúgy pont irodista vagyok. Emellett az a baj a rendszerrel, hogy egy 18 éves nem feltétlenül van képben a jövőképével és rá vannak kényszerítve valamit gyorsan választani. Sajnos nem ritka, hogy ilyenkor bukta van. Nem kéne ezért ennyire bántani. Én 29 évesen tettem le még szakmát, ami akkor kattant be nekem. Összeillesztettem az addigi irodai szakmámmal. Maradtam irodában, de köztes állapotként kellett ide az új szakma is. (Szociális szféra.) S még mindig van új ötletem is tanulni. :-)

Viszont ezzel pont nem feltétlenül kizárólag adminisztrátornak lehet lenni, csak közben függ a pontos szakirányától. Van olyan irány, amivel rendezvényszervezés lehetséges.

Egyébként OKJ-t még mindig meg lehetne csinálni, csak ilyen korban már jó lenne mellette valami munka. Valami olyat lehetne, ami összefügg. Ha pedig addig csak irodába lehetne elmenni, akkor addig el kell viselni.

35/F

2023. nov. 29. 08:37
 4/16 anonim ***** válasza:
86%
Illetve főiskola és OKJ között van felsőfokú szakképzés is. Ha diplomához volt lehetőség, akkor oda is simán felvesznek. Sőt: ez sok plusz pont lehet. A lehetőség k.b. végtelen, csak körül kell nézni.
2023. nov. 29. 08:39
 5/16 anonim ***** válasza:
77%
Akár munkaügy is adhat ellátással együtt tanfolyamot, de az lutri és ott küldhetnek közfoglalkoztatásra. Van jobb - kultúrális - közfoglalkoztatás, de az többnyire szintén irodai.
2023. nov. 29. 08:40
 6/16 anonim ***** válasza:
91%

El vagy késve?

46 vagyok, most kezdtem el egy egyetemi szakot.

2023. nov. 29. 08:42
 7/16 anonim ***** válasza:
31%
Menj arufeltoltonek a Tescoba
2023. nov. 29. 09:04
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk: tényleg nem pont jó fogalmazás az elkésés... Csak v.sz.l. arra gondolt, hogy tényleg el kéne kezdenie dolgozni és közben már esetleg nehezebbnek gondolja így. Pláne rögtön mélyvíz az életben és ha még nem is tetszik neki a munkája. Persze-persze negatívok se legyünk rögtön, de ez nem egyszerű helyzet. Őszintén szólva én sem szívesen csinálnám már, de sajnos nem is lett jó az érettségim és ez a vonal már nem érdekel. Majd következő életben pótolom. :-) Egy kolléganőm 3 gyerek mellett nyomja a főiskolát és megszenvedi nagyon. Nekem hiába nem várható gyerek, két szakképzés hétvégenként is bőven elég volt. S még másik képzés vizsgafeladatától is tartok, ami még gondolatban van. (Eddig az nem volt.)

35/F

2023. nov. 29. 09:40
 9/16 anonim ***** válasza:
24%
És az 5 év alatt, amíg elvégezted a 3 éves szakot ez korábban nem esett le...?
2023. nov. 29. 10:00
 10/16 A kérdező kommentje:
Elnézést ha megsértettem valakit a kérdésemmel, nem àllt szándékomba. Azért végeztem most mert 0.-ik osztàlyba kezdtem a középsulit. Az egyetemet sikeresen 3,5 év alatt végeztem el, rengeteget dolgoztam már diákként futártól kezdve árufeltöltőig minden voltam. 1 éve multinál vagyok gyakornok és itt döbbentem rá, hogy annyira nem tetszik ez az irodai élet. Kevés a feladatom, és úgy èrzem haszontalan is vagyok a cégre nézve. Nem is tudom pontosan milyen terület érdekel a gazdasági vonalon belül, hisz nem látok bele a különböző munkafolyamatokba. Sajnos nagyon kétségbe vagyok esve, hogy mit csináljak az életbe, teljesen depresszióba estem. A válaszokat köszönöm szépen!
2023. nov. 29. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!