Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mi volt ez az egész?

Mi volt ez az egész?

Figyelt kérdés
Ez most komoly? Egy 16 éves gyereket halálba bullyingolni? Annyira hogy kiugorjon a vonat elé? Szégyen hogy itt tartunk
2023. nov. 12. 17:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Az én esetemben sem sokon múlott cirka 20éve..

Csak én az utolsó pillanatban meggondoltam magam, és inkább elkezdtem titokban lógni az iskolából, ami miatt később persze kicsaptak.

De legalább élek.

2023. nov. 12. 18:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ennek sose lesz vége...
2023. nov. 12. 18:11
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Most eszméltél rá? Mióta emberiség az emberiség, azóta létezik kirekesztés, és bántalmazás. A bullying volt, van, és lesz is, szerintem lehetetlen kiírtani. Annyit tudunk tenni ellene, hogy a szociális hálót fejlesztjük. Normálisan bánunk a tanárokkal, hogy ne a "nem volt más esélyem ezért tanárnak mentem pedig zsigerileg gyűlölöm a kölyköket" típusú emberek legyenek azok, hanem olyanok, akik törődnek a gyerekekkel és emiatt professzionálisan reagálják le a bántalmazást. Ezzel egyidejűleg szükség van pszichológusokra, mind a bántalmazott gyereknek, mind a bántalmazónak, hiszen a legtöbb bully maga is sérült/otthon bántják. Csak hát jelen esetben egyik sincs, ha pedig még támogató család, barátok, és párkapcsolat sincs, akkor az okoz ilyen dolgokat, hogy valaki 16 évesen öngyilkos lesz a bullying miatt.
2023. nov. 12. 18:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Hol tartunk? Régen is ez ment, csak kevesebb hír jutott el hozzád, meg amúgy sem nagyon tértek ki ilyenekre, hogy ki miért vetett véget az életének. Az iskolai bullying meg kb. normálisnak számított, a kutyát nem érdekelte, hogy ki mennyire sérül miatta lelkileg.

Én is lógással oldottam meg egy ideig, mint a 2. válaszoló. De aztán jött az otthoni internet, a chatelős oldalak, fórumok, így a sulin kívül is több lehetőségem volt barátkozni, ez valamennyire elviselhetőbbé tette azt, amiket ott csináltak velem. Így "csak" depressziós epizódjaim voltak, meg szociálfóbiás lettem, de életben maradtam. Akikkel akkor összebarátkoztunk, a mai napi ők a legjobb barátnőim. A volt osztálytársaimről szerencsére semmit nem tudok. :D

2023. nov. 12. 18:24
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Hol tartunk??? Régen is ugyanez ment, csak nem volt hír.
2023. nov. 19. 11:40
 6/6 anonim ***** válasza:

Régen élve égették el sz embereket, mert ő egy "boszi"..

Az nem bántalmazás?

márc. 25. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!