Mi volt ez az egész?
Az én esetemben sem sokon múlott cirka 20éve..
Csak én az utolsó pillanatban meggondoltam magam, és inkább elkezdtem titokban lógni az iskolából, ami miatt később persze kicsaptak.
De legalább élek.
Hol tartunk? Régen is ez ment, csak kevesebb hír jutott el hozzád, meg amúgy sem nagyon tértek ki ilyenekre, hogy ki miért vetett véget az életének. Az iskolai bullying meg kb. normálisnak számított, a kutyát nem érdekelte, hogy ki mennyire sérül miatta lelkileg.
Én is lógással oldottam meg egy ideig, mint a 2. válaszoló. De aztán jött az otthoni internet, a chatelős oldalak, fórumok, így a sulin kívül is több lehetőségem volt barátkozni, ez valamennyire elviselhetőbbé tette azt, amiket ott csináltak velem. Így "csak" depressziós epizódjaim voltak, meg szociálfóbiás lettem, de életben maradtam. Akikkel akkor összebarátkoztunk, a mai napi ők a legjobb barátnőim. A volt osztálytársaimről szerencsére semmit nem tudok. :D
Régen élve égették el sz embereket, mert ő egy "boszi"..
Az nem bántalmazás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!