Azok a tanulok akik cigiznek, hogy bírják ki iskolában egész nap rágyújtás nélkül?
Figyelt kérdés
2023. aug. 14. 20:24
1/13 anonim válasza:
Volt pár dohányzó osztálytársam, ők a szünetben is rágyújtottak időnként. Udvaron tilos volt, de iskola előtt, bejárattól nem messze már nem. Meg olyan is volt, aki cigizett ugyan, de nem volt rászokva és max időnként a társaság miatt ment ki, de csak néha és simán kibírta a teljes napot is nélküle.
2/13 anonim válasza:
Ez függőség kérdése. Aki függő, az kibírja, mert muszáj, de közben szenved amiatt, hogy nem tud rágyújtani. A "kocadohányos" viszont bírja, ő nem (még nem?) függő. Én gimiben és egyetemen kocadohányos voltam, aztán függő lettem - és vagyok még mindig. Szerencsére itthon dolgozom már vagy 7 éve, így bármikor rágyújthatok, de néha vissza kell fognom magam, ha már túl sok cigit szívtam el egy nap, és olyankor feszült vagyok. Viszont furcsa módon, amikor órákig vagyok olyan helyen, ahol nem lehet dohányozni, ott nem is hiányzik.
A rövid válasz: azért bírják ki, mert muszáj.
3/13 anonim válasza:
Mi 18 év alatt kimentünk szünetben a kisbolthoz, 18 felett meg már legálisan vagánykodtunk az udvaron a kialakított dohányzóban. Igaz, ez már 18 éve volt.
5/13 A kérdező kommentje:
#3 10 perc elég volt elmenni q boltig és vissza?
2023. aug. 14. 21:02
6/13 anonim válasza:
Lemegy wc-re es elszivnak gyorsan
8/13 anonim válasza:
Nálunk a suliban az udvaron egy ,,eldugottabb helyen" simán dohányoztak. Csak az nem vette észre , aki nem akarta. A mai napig nem értem 14-15 évesen hogy lehet 45 percenként cigizni, persze egymástól kuncsorogva, mert a felének sokszor nem is volt. A wc-ben dohányzásról nem is beszélve.
9/13 anonim válasza:
Azt tegyük hozzá, hogy a tizenévesek többsége marhára nem függőségből cigizik, hanem menőzésből, mert így akarnak nagynak látszani. A fiúkák azt látják, hogy a cigizős férfiak vagányok, és ők is azok akarnak lenni, mert azt hiszik, így hamarabb lesz barátnőjük. Pedig nem.
10/13 A kérdező kommentje:
#9 ez nem igaz, van osztalytarsam, aki egy dobozzal szív, függő és állítja hogy nem tud leszokni
2023. aug. 15. 09:07
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!